Marebelis’te Yenilenme Mevsimi

Medikal estetikte son teknolojiyi ve en etkin uygulamaları sunmayı hedefleyen Marebelis Klinik’te “Yenilenme Mevsimi” başladı.

 

Prof. Dr. Murat Türegün ve Dr. Sarah Abedini tarafından önerilen bakım ve özel masaj menüleri, cildinizde yenilenmeyi yaratıyor.

 

Cilt yenileme, gençleştirme amaçlı medikal estetik uygulamalar giderek daha kolay ve konforlu hale geliyor. Farklı ihtiyaçlara yönelik uygulama ve bakımlar, uzman ellerde beğenilen sonuçlar yarattıkça, medikal estetiğin yeni uygulamaları daha çok ilgi görüyor. Marebelis Klinik de etkin uygulamalarıyla, yenilenmeyi hem iyi görünen hem de iyi hissettiren bir deneyim olarak sunuyor. Marebelis Klinik, farklı ihtiyaçlara yönelik değişik uygulamaları birbirini destekleyerek uygularken, bu dönemi “Yenilenme Mevsimi” ilan ediyor.

 

Tek seansta fark edilir yenilenme sağlayan Vivace Altın İğne; cilt altı dokusunu yenileyerek özellikle ellerdeki yaşlanma belirtilerini azaltan Enerjet; ileri düzey cilt bakımda çifte etki yaratan, Marebelis’in imza uygulamalarıyla Skinceuticals kombine bakımları; tüm uygulama ve bakımları desteklerken kişiyi gerçekten iyi hissettiren özel vücut masajları, Marebelis Yenilenme Mevsimi’nin öne çıkan formülleri. Marebelis’teki en çarpıcı yenilenme sırrı ise iğnesiz “dolgu” etkisi yaratan uygulamalar…

 

MAREBELİS’İN YENİLENME FORMÜLLERİ

 

VİVACE ALTIN İĞNE

 İleri düzey bakım ve yüzey yenileme için öne çıkan uygulamalardan biri Vivace Altın İğne. Vivace Altın İğne uygulamasında, mikro iğneli elektrodlarla cilt altı tabakaya enerji iletiliyor. Cilt yüzeyine zarar vermeksizin yeni kolajen ve elastin üretimi sağlanıyor. Uygulama, ciltteki gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştırıyor, ince kırışıklıkları azaltıyor, akne ve yara izleri gibi sorunları çözüyor. Tek seansta fark EDİLİR BİR YENİLENME SAĞLIYOR.

 

ENERJET

Cildin dermal tabakasını yeniden şekillendiren Enerjet, “yenilenme mevsimi”nin önemli uygulamalarından. Sistem, yüksek hava basıncı ile iğne kullanmadan, Hyaluronik asitli dolgu içeren bir karışımı cildin derinliklerine iletiyor ve kolajen dokusunun yenilenmesini sağlıyor. Enerjet, cilt altı dokusunu yenilemede son derece iyi sonuç veriyor. Yanak ve elmacık, boyun, dekolte gibi bölgelerde sıkılaşma ihtiyacına yönelik uygulanabilirken ellerdeki yaşlanma belirtilerini azaltıyor.

 

KOMBİNE BAKIMLAR (MAREBELİS’İN İMZA UYGULAMALAR VE SKİNCEUTİCALS BAKIMLARI)

İleri düzey cilt bakımda, medikal uygulamalarla bilimsel formüller güçlerini birleştiriyor ve “kombine bakımlar” ortaya çıkıyor.  Farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik uygulamalar, Skinceuticals bakımlarıyla kombine edilerek yenilenmeye özel çifte etki yaratılıyor. Derinlemesine temizlik, bakım ve tazelenme için Hydrafacial MD; ileri düzey bakım ve yüzey yenileme için Vivace Altın İğne; ileri düzey bakım ve sıkılaşma için Ultraformer 3 uygulamaları uygun Skinceutical bakımlarıyla birlikle sunuluyor.

 

MAREBELİS AROMATERAPİK DİNLENDİRİCİ MASAJLAR

Tüm vücut ya da bölgesel olarak kişiye özel olarak uygulanıyor. Aynı zamanda dinlendirici masajın yanında selülit ve direnaj bakımları da klinikte sunulan diğer masaj türleri arasında yer alıyor.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak