Marina Mayo 2019 Sezonun En İyi Kreasyonu

Su Tutmayan Kumaşlarla Özel Tasarımlar Hazırlıyoruz!

Sezona damgasını vuran ve yılın tüm trendlerine uygun olarak dizayn edilen tasarımlarımızda, su tutmayan ve yüksek kalite düzeyinde kumaş çeşitlerini kullanıyoruz. Konforlu kullanım ve uzun kullanım ömrü gibi tüm beklentileri fazlasıyla karşılayan bu kumaşlar 10 farklı testten geçiriliyor.

Dayanıklılık, soldurmazlık, kanserojen madde analizi, azo boyar madde, klor testi, renk boyama gibi testlerden başarıyla geçen kumaş çeşitleri 200 derece sıcaklıkla lake işlemine tabi tutuluyor. Bu sayede kumaşın su iticilik oranı yükseltiliyor ve dayanıklılığı da artırılıyor. Elbette kalite ve insan sağlığı firmamızın en önemli iki kıstasıdır. Üretimlerimizde bu iki ilkemizden asla ödün vermiyoruz.

Sadece kumaş çeşitlerimiz değil, tasarımlarımızda kullandığımız lastik, kap, stoper, fermuar ve diğer bileşenler, materyaller de gerekli testlerden geçirildikten sonra kullanıma sunuluyor. Dünyanın pek çok ülkesine ürün satışları yapmaya devam ediyoruz ve satış oranı grafiğimiz de gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. Bu nedenle tasarımlarımızda kullanma ve yıkama talimatları gibi bilgileri içeren kumaş içeriğini 7 farklı dilde hazırlıyoruz.

Yeni Kreasyonumuz Büyük İlgi Görüyor

2019/20 kreasyonumuz büyük ilgi görüyor. Sezonun trend renk ve desenleri tercih edilerek hazırlanan tasarımların hangi yaş grupları için daha ideal olduğu da belirleniyor. 2019 yılının popüler desenlerinden olan leopar, zebra gibi animal desenler, ethnic, palm, watercolor, geometric, tropical, flowers desen seçenekleri kreasyonumuz içerisinde ön plana çıkıyor. Bu yeni koleksiyonumuzda canlı ve renkli desenleri kullandık. Hemen alışveriş yapmak için marinamayo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sade ve tesettüre daha uygun modeller arayanlar için de desensiz ve bileklere kadar uzanan üst tunik tercih edilebilir. Bunlarında yanı sıra ürünlerimize inovatif özellikler de kazandırdık.  Bonesi hem yaka kapatılarak kullanılabilen hem de tas bone olarak tabir edilen şekilde kullanılabilen tasarımlar seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca kol ve paçaları bol olan modellerimize, suya girildiğinde sıyrılmasının önüne geçmek ve muhafazakar giyim tarzına uygun bir form kazanmasını sağlamak amacıyla gizli çıtçıtlar ekledik.

Üst tunik ve pantolonların da içlerinden birbirine bağlanması için biye ipler tasarladık. Bu şekilde yüzerken üst tuniğin yukarı çıkması veya katlamasının önüne geçilebiliyor ve çok daha konforlu bir şekilde kullanılabiliyor. Geçtiğimiz sezonlara nazaran biraz daha rahat kalıplar kullanmış olmamız da büyük beğeni topluyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak