Mikro El Çantaları Yeni Trend Olabilir!

Modanın hızlı bir değişim göstermesi çantaları da etkileyecek gibi görünüyor. Zira bu ay öne çıkan yeni tasarımlar fazlaca dikkat çekici bulundu. Son olarak Paris’teki moda haftasında sık rastladığımız mikro el çantaları tamamlayıcı bir aksesuar olarak fazlasıyla beğeni aldı. Tasarımın yaratıcısı ise Jacquemus markası oldu. Minimalliği önemseyen ve tercih etmek isteyenlerin mutlaka göz gezdirmesi gereken koleksiyon olan Jacquemus sonbahar kış koleksiyonu, minimalize edilmiş çok sayıda farklı çantayı içeriyor.

Anahtar Boyutunda Çantalar!

Jacquemus, aslında çantayı minimal boyuta getirmeyi biraz abartmış diyebiliriz. Koleksiyon bünyesinde bir el boyutlarındaki çantaların kullanılabilirliği mümkün fakat çok daha ufak boyutlarda da tasarımların olması kullanım alanını daraltıyor. Nitekim bazı tasarımların sadece bir araba anahtarı koyabileceğiniz boyutlarda.

Aslında sadece el çantası değil. Defilede öne çıkan aksesuarlar arasında minimalize edilmiş sırt, omuz ve bel çantaları da görmek mümkün.

Jacquemus markasının yeni çanta yorumu uzun süre konuşulacak. Bu yılki oversize modası ile tamamen zıt yönde olması ise hangi stilin daha önde olacağını ve çok konuşulacağını merak ettirecek. Zaman içerisinde oversize mont ile Jacquemus çantayı kombin eden bir ünlü çıkarsa buna hazırlıklı olun. Çünkü ikisi de 2019’un trend modalarından biri olmayı başarmış durumda.

Bu yıl çanta koleksiyonlarını inceleyecekseniz mutlaka Jacquemus koleksiyonuna da göz atmanızı öneririz. Satın almasanız bile ilham verecek güzel tasarımlara sahip modeller yer alıyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak