Minyon Tip Kadın Nasıl Giyinmeli: Tüyolar

Minyon Tipli Kadınlar Nasıl Giyinmeli

Özellikle minyon vücuda ve yüze sahip olanların giyinmekte oldukça zorluk çektiğini biliriz. Kıyafet seçiminde en önemli etken, vücut tipinizi bilmekten geçer. Her vücut tipine her kıyafet olmayabilir.

Peki minyon kadınlar nasıl giyinmeli, nelere dikkat etmelidir?

  • Minyon Tipler için Desen Seçimi

Gösterişli ve renkli desenlere sahip olan kıyafetler giyinmekten kaçınmalı, daha sade veya iki renkli kıyafetler tercih etmelisiniz. Pantolon ve üst giyimleriniz de yatay çizgiler yerine dikey çizgili kıyafetler kullanmanız görünüş olarak da sizi zarif kılacaktır. Çünkü yatay çizgili kıyafetler sizi olduğunuzdan kısa ve kilolu gösterebilir. Ayrıca tek renk giyinmek sizi daha uzun gösterecektir.

  • Kısa Boylu Kadınlar için Aksesuar Seçimi

Kıyafetiniz her ne olursa olsun, büyük çanta ve ağır aksesuarlardan uzak durmalısınız. Çanta tercihlerinizi küçük, çarpraz ve ufak sırt çantalarından yana kullanmanız sizin için doğru bir seçim olabilir. Takacağınız kemerleri göğüs altında kullanırsanız boyunuz olduğundan bir tık daha uzun görünebilir.

  • Kısa Boylu Kadınlar için Pantolon Seçimi

Ayak bileğinizde biten pantolonlar sizi daha kısa gösterebilir. Bu yüzden pantolon boylarınızı bileğinizden bir tık aşağıda tutmaya özen gösterin. Bunun yanı sıra yüksek topuklu ayakkabı tercih edecekseniz, pantolonunuzu ispanyol paçadan yana kullanmanız daha uzun görünmenize yardımcı olacaktır.

  • Göğüs dekoltesi

Giyeceğiniz elbise veya bluzlarda, v yaka tercih etmelisiniz. Göğüs dekolteli kıyafetler boynunuzu daha ince gösterecektir.

  • Minyon Tipli bayanlar için Ayakkabı Seçimi

Bilindiği üzere giyilen topuklu ayakkabılar boyu 5-6 cm yükseltmektedir. Ancak günlük hayatta topuklu ayakkabıyı çok tercih etmeyenler olabilir. İşte o durum da ayakkabı seçimlerini, bileğini açıkta bırakan, ucu sivri ve yüksek tabanlı ayakkabılardan yana kullanabilirler.

  • Mini boy parçalar

Giyeceğiniz mini elbise veya mini etekler bacak boyunuzu uzun gösterir. Yine tercih edeceğiniz mini şortlar ve yüksek bel eteklerde boyunuzu uzun gösterebilir.

  • Saç boyu

Minyon vücuda sahip olanların özellikle dikkat etmesi gereken bir önemli konu ise, saç boyudur. Saçlarınızın belinize kadar uzanması boyunuzu kesebilir. Saç tercihlerinizi, omuz hizasında veya göğüs altında kestirmeniz vücudunuzu ve yüzünüzü daha iyi gösterebilir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak