Modanın Muhafazakar Hali

Muhafazakar dünyanın bloggerları, moda fenomenleri, boneli veya başı örtülü moda ikonları sosyal medyanın yanı sıra günlük hayatımızda da fırtına gibi esiyor. Sosyal medyanın etkisiyle artan iletişim ve haberleşme ağlarıyla genç kızlar modayı sosyal medyadan takip ediyor. Son yıllarda profesyonel olarak çalışan muhafazakar moda tasarımcılarının da tercihi genellikle muhafazakar camiadan oluyor. Bizde sizler için muhafazakar mankenleri araştırdık. 

Halime Aden

Halime Aden, adını ilk kez 2016 yılında, bikini yerine burkini giyerek katıldığı güzellik yarışmasıyla duyuran. Kenya doğumlu Aden, mayıs ayında 55 yıllık Sports Illustrated dergisi için kapak pozu veren ilk Müslüman kadın model olmuştu.  Aden’in Müslüman kadınların denize giyimine uygun plaj giysileriyle verdiği pozları derginin kapağında kullanıldı.

İkram Abdi Omar

İkram Abdi Omar, İngiltere’de yaşayan Londra Moda Haftasında her sezon mankenlik yapan ikinci bir isim. Moda dünyasının tanınmış markalarının sadece muhafazakar kıyafetlerinin mankenliğini yapıyor. Farklı giyim tarzı ile göze çarpan Omar muhafazakar mankenler arasında yer alıyor.

 

 

Ascia AKF

Ascia AKF olarak bilinen Ascia Al Faraj, Kuveytli bir moda blog yazarı, model ve moda tasarımcısıdır. İki milyondan fazla Instagram takipçisi olan Al Faraj, Orta Doğu’nun en etkili blog yazarlarından ve sosyal medya etkileyicilerinden biri olarak kabul ediliyor.

 

 

 

 

Dalal AlDoub

1986 Kuveyt doğumlu moda blogger’ı 2012’den bu yana moda üzerine yazıyor, 2013’ten beridir de YouTube’dan takipçileriyle buluşan Dalal AlDoub, moda dünyasında da oldukça bilinen bir isim.

 

 

 

 

Ruba Zai

Henüz 22 yaşında Afgan asıllı bir Hollanda vatandaşı Ruba Zai YouTube’da HijabHills adıyla başlattığı videolarla ünü sınırları aşan, Hollanda anakım medyasının yanı sıra BBC, CNN ve RTL gibi uluslararası arenada yer alıyor. Ruba Zai cilt bakımı, makyaj tavsiyeleri, eşarp bağlama videolarıyla adından söz ettiriyor.

Saman Munir

Pakistan asıllı bir Kanada vatandaşı Saman Munir, 25. doğum gününde kendi isteğiyle kapanmaya karar vermiş. 2011’den bu yana Instagram postları ve YouTube videoları ile büyük ilgi gören 35 yaşındaki stilist, moda alanındaki gücü ile kendisini kanıtlıyor.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak