Muhafazakar Tatil Anlayışına Yeni Soluk: Alya Sierra Villaları

Muhafazakar tatil anlayışına yeni soluk: “Alya Sierra Villaları”

Yaz aylarının kapıda görünmesi ile birlikte yaz tatili planları yapılmaya başlandı. Ülkenin popüler lokasyonlarına talep artarken Bodrum ise her yıl olduğu gibi bu sene de zirvede. Hem mahremiyetlerinin korunmasını hem de sakin bir ortamda dinlenip tatil yapmak isteyenlerin tercihi ise Alya Sierra Villaları oluyor.

Tatilde villa konseptine farklı bir bakış getiren Alya Sierra Villaları’nda konaklamayı tercih eden aileler, bu sene Türkbükü’nde yer alan özel bir beach ile deniz imkanından faydalanabilecek. Ayrıca Bodrum’un ilk alkolsüz beach olma özelliğini taşıyan Alya Türkbükü Beach muhteşem denizi ve hizmet anlayışı ile misafirlerinin kalplerini fethedecek.

Mahremiyetin Sağlandığı Villa Konsepti

Ailece güzel bir tatil yapmak isteyen bireylerin mahremiyet noktasında yaşadığı problemler, Alya Sierra Villaları ile son buluyor. Deniz manzaralı villaların her birinin bahçesinde bir havuz ve jakuzi bulunurken, tüm bunlar dışarıdan görünmeyecek şekilde tasarlanarak kişilerin hassasiyetleri ön planda tutuluyor. Bunlar dışında Alya Sierra’yı tercih eden aileler, deniz manzaralı restaurantta kahvaltı ve akşam yemeği servisleri de alabiliyor.

Otelden Vazgeçmem Diyenlere

Villanın sağladığı imkanlar bir yana, otel konseptinden vazgeçmek istemeyen misafirlerini de düşünen Alya Sierra, Türkbükü’nün nefis manzarasına nazır Alya Türkbükü Beach Hotel’de de hizmet veriyor. Sadece 10 odası bulunan butik otelde, tatilcilere kendi evlerinin rahatlığını yaşayıp tatilin keyfini çıkarmak kalıyor.

Günübirlik Tatile Ne Dersiniz?

Tatil yapmak için sadece bir günü bulunan ya da bir gün tatil yapmayı tercih edenler de Alya Türkbükü Beach Hotel’de keyifli saatler geçiriyor. Yolu Türkbükü’nden geçen tatilciler, Alya Türkbükü Beach Hotel’in plajından yararlanırken aynı zamanda leziz yemekler tadabileceği otelin restaurantında da dinlenebilirsiniz.

Unutulmaz bir tatili, hassasiyetlerinizin gözetildiği muhteşem villalarda kaliteli hizmet anlayışı ile geçirebilmek için: Rezervasyon: 0252 377 50 44  /  www.alyavillas.com

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak