Mürdüm Rengi Kıyafetler Nasıl Kombinlenir?

Mürdüm Rengi Nasıl Kombinlenir?

Son dönemlerde popülarite kazanmış olan bu rengin önce hangi aileden geldiğini konuşalım. Mor renginin tonu olan bu renk; bordo ve mor renginin karışımın bir tonu da diyebiliriz. Adını mürdüm eriğinden almaktadır. Bu renk çok gösterişlidir ve mürdüm rengini kombinlerken dikkat edilmesi gereken noktalar içermektedir. Eğer bu baskın renge uyumsuz bir renk dahil ederseniz rüküş bir görüntü ortaya çıkarmış olursunuz. Mürdüm rengini kullanmak biraz zor gözükebilir ancak mürdüm rengine de uyum sağlayacak renkler mevcut. Şimdi bu renkleri nasıl kullanabileceğimize bakalım ;

Mürdüm rengiyle Pudra renginin uyumu

mürdüm ve pudra uyumu
mürdüm ve pudra uyumu

Mürdüm renginin baskın tonunu hafifletmek ve güzel bir geçiş sağlamak için pudra rengi kullanımı çok yaygın ve doğru bir kombindir. Tek parça olarak kullanacağınız mürdüm bir kabanın içine pudra rengi gömlek giyebilirsiniz. Alt ya da üst parçadan birinde mürdüm var ise ya diğer parçayı pudra rengi kullanmayı tercih edebilir ya da aksesuar olarak pudra çanta veya ayakkabınızda bu uyumu sağlayabilirsiniz. Tesettür giyim için de kullandığınız mürdüm rengini, eşarbınızda pudra gibi renkler kullanarak o koyu tonu açabilirsiniz. Tek renk kombini güzelleştirmek için pudra rengi kesinlikle ideal.

Mürdüm Rengiyle Siyahın Uyumu

mürdüm ve siyah uyumu
mürdüm ve siyah uyumu

Dolabımızın vazgeçilmez renklerinden biri olan siyah şüphesiz ki bizim kurtarıcı rengimiz. Siyahı her şekilde ve rahatlıkla kullanmak mümkün. Koyu- açık uyumunu severiz ve kombinlemek kolay olur ancak koyu-koyu uyumu da sizin için kolay kombin haline gelecektir. Mürdüm rengini siyah daha asil hale getirerek size şık bir görünüm kazandıracaktır. Toplantılarda, düğünlerde tercih edebileceğiniz seçenek olacaktır. Ayrıca günlük kullanımda siyah kot  pantolon üzerine giyeceğiniz mürdüm rengi kazak size hem şık hem spor görünüm sağlayacaktır.

Mürdüm Rengiyle Mavinin Uyumu

mürdüm ve mavi uyumu
mürdüm ve mavi uyumu

Koyu ya da açık mavi kullanımı mürdüm rengiyle eşleştiğinde absürt bir görünüm yaratmayacaktır. Rahatlıkla kullanacağınız bu renkleri vazgeçemeyeceğinizden eminiz. Herkeste olmayan bir tarz yaratmak, bu renkleri günlük hayatınıza dahil ederek yakalayabileceğiniz bir durum. Mürdüm rengi pantolonların üzerine giyebileceğiniz mavi tonları size coolluk katarken, altına topuklu ayakkabı giydiğinizde zarif ve asil görünüm elde edeceksiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak