Cartier’den Trend Gözlükler

Cartier, deri ve pilot gözlük modellerinin ardından birbirinden estetik iki yeni modeli daha Must de Cartier Koleksiyonu’na ekledi. Özgür ruhlu, kendine güvenen ve seçici erkekler için dikdörtgen ve panto formunda tasarlanan Must de Cartier Koleksiyonu, cesur tasarımı, ince materyel formu ve sofistike ayrıntılarıyla Cartier kodlarını yansıtıyor.

Must de Cartier güneş gözlüğü koleksiyonunun yeni modelleri, kabartma aksesuarlar, her iki cam yanında da bulunan C de Cartier logosu ve Cartier’nin sıra dışı imzasıyla tamamlanıyor. Panto formundaki güneş gözlüklerinin cam kenarları, modern ve parlak çelik aksesuarlarla süslendi. Hem değerli hem de birbirine zıt özellikleri ortaya çıkartan koleksiyon, doğal materyallerle bir araya geldiğinde güçlü bir ifade yaratıyor.

Koleksiyonun renk yapısını, Virginia’da bulunan Amerikan lale ağacının harika yapısının özü oluşturuyor. Güneş gözlüklerinin ön kısmı, el yapımı özel tahta materyellerin bir araya getirilmesiyle oluşturuldu ve renkleri ortaya çıkarmak üzere verniklendi. Son dokunuş ise elle parlatma işlemiyle tamamlanarak, ahşaba saten bir parlaklık ve ipeksi bir his verildi. Kullanılan doğal malzemeler, bu koleksiyonda her detaya farklı bir karakter kazandıran derinliği ve çeşitli tonları sağlıyor.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın