Mustela İle Güneşe Meydan Okuyun

Bebeğini düşünen annelerin yardımcısı Mustela ile bu yaz daha keyifli geçecek. Kızarmadan, sağlıklı bir şekilde güneşle barışmaya ne dersiniz? Mustela güneş koruma ürünleri ile eğlenceli bir yaz tatili sizi bekliyor.

Bebek cildi en hassas ve korunmaya muhtaç olan cilt tipidir. Darbelere, alerjilere ve güneş kızarıklıklarına karşı oldukça hızlı tepki verir. Tüm bu dış etmenlere karşı annelerin aldığı koruyucu önlemler bazen yeterli olmaz. Çünkü cildin bariyer yapısı henüz tam olarak gelişmemiştir. Yaz sıcaklarının artık gelmesiyle havalar oldukça ısındı. Güneşin zararlı ışınları da yeryüzüne hızla yayılmaya başladı. Bu dönemde özellikle bu zararlı ışınlardan korunmak için güneş koruyucusu kullanmak gerekir.

Bebek ve çocukların narin ciltlerini, SPF 50+ ile zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyan Mustela Güneş Ürünleri, bebek cildi üzerinde yapılan araştırmalar doğrultusunda geliştirilmiştir. Hassas ve güneşe karşı toleransı düşük olan ciltler de kullanabilir. Patentli doğal içerik Avokado Perséose ve özel ‘’Mineral Filtre’’ sistemiyle formüle edilen ürünler, 80 dakika dayanıklılık sağlar. Yüksek toleranslı ve hipoalerjenik içeriğe sahip olan Mustela Güneş Ürünleri parfüm, paraben, fitalat ve fenoksietanol içermez.

[image_gallery images=”374371:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/mustala-1.jpg,374372:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/mustela-2.jpg,374373:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/mustela-3.jpg,374374:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/mustela-4.jpg,” ][/image_gallery]

Mustela Güneş koruma ürünleri ile bebeğinizin cildi sizin de içiniz rahat olsun..

Akileine’den Terleyen ve Kokan Ayaklara Son

[image_gallery images=”374369:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/4-5.jpg,374368:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/3-6.jpg,374367:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/2-9.jpg,374366:https://www.aysha.com.tr/wp-content/uploads/2018/06/1-9.jpg,” ][/image_gallery]

Yaz aylarının en büyük sıkıntılarından birisi de terleyen ve kokan ayaklar. Tüm gün kapalı kalan ve hava alamayan ayakta oluşan bakteriler kötü kokuya neden olur. Fransa’nın 1 numaralı ayak bakım markası Akileine’in, terleyen ve kokan ayaklar için 3 ürünlük serisi şimdi Türkiye’de!

Sıcak havalarla beraber rahatsız eden terleme ve kötü kokma durumu da baş gösterdi. Vücudumuzun en çok terleyen uzuvlarından birisi de ayaklarımız. En olumsuz yanı ise sosyal ortamlarda çevremizi de rahatsız eden kötü kokular yayması. Bunun yanı sıra sağlığımızı da tehdit eden bakteriler ayak sağlığımızı negatif etkiliyor olması. Cilt bariyeri zamanla bozuluyor ve direncini yitiriyor.

Akileine 3 farklı ürün ile ayak bakımı için gerekli tüm ihtiyacı karşılıyor. Başta kötü ayak kokusu ve terleme sorununu çözüme kavuşturuyor.

  • Sadece ayak terlemesi durumları için Akileine Ayak Terlemesine Karşı Sprey, fazla teri emerek ve ayakları sürtünmeye karşı korur. Kullanım sonrası tabanlarda aşırı ısınmayı ve terlemeyi de önler.
  • Ayak terlemesi ile beraber koku da görülen durumlar için Akileine Ayak Terlemesi ve Kokusuna Karşı Deo Sprey, ilk uygulamadan itibaren koku ve terlemeyi azaltmaya yardımcı olur.
  • Aşırı ayak terlemesi durumlarında kullanıma uygun Akileine Yoğun Ayak Terlemesine Karşı Krem, aşırı terlemeyi hızlı şekilde düzenlemeye ve önlemeye yardımcı olur.

Akileine ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın