Müzik Severlere Sanatçılardan Online Konser

Dünyanın pek çok ülkesinde koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek için Ülkeler vatandaşlarına evlerinden çıkmamaları uyarısı yapıyorlar. Türkiye’de de Sağlık Bakanlığı tarafından salgın bitinceye dek zorunlu durunda olmadıkça insanların evlerinden çıkmaması uyarısına uyulmasına teşvik etmek için ünlüler evde kalan vatandaşlara online konserler sunuyor. Şimdi sizlerle hangi ünlülerimiz bu akıma katılmış hep baraber bakalım.

1)HALUK LEVENT

17486joa1V

  • Ülkemizde onca iyilikleri ile umutlarımızı yeşerten Haluk Levent tabii ki bu akıma katılanlarda yer alıyor. Haluk Levent’in konserini 700 bin kişi izledi.

2) CİHAT AŞKIN

  • Yurtdışından dönmesiyle eşiyle beraber hemen evlerinde kendilerini izole eden keman virtüözü Cihat Aşkın’da online konser akımına katıldı. Sosyal Medya hesaplarından her akşam saat 21.00’de 5 dakikalık konserler vereceğini duyurdu.

3) GÜLSİN ONAY

AceHmgHbz0OgV86KUQ3fnQ

  • Ünlü piyanist Gülsin Onay, sosyal medya hesapları üzerinden konser vererek 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

4)CEM ADRİAN

  • Twitter hesabından #Evdekal etiketiyle paylaşım yapan Cem Adrian, Youtube kanalı üzerinden yayınlayacağı konserinde ücretsiz olarak izlenebileceğini duyurdu.

5) YALIN

yalin in instagram dan verdigi mini konseri k 13029829 o

  • Ünlü Şarkıcı Yalın ‘ da kendi instagram hesabından iki gün boyunca online konser yayını gerçekleştirdi.
İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın