Nesrin Cavadzade’nin 2,5 Milyon Liralık Takısı!

Ünlülerin pahalı giyinme alışkanlığında boyut artıyor. Dünya’nın tanıdığı isimlerde bunu daha sık görsek de Türkiye’de de benzer durumlar yaşanmıyor değil. Özellikle giyilen kıyafetlere verilen paraların sık konuşulduğu Türkiye’de Nesrin Cavadzade’nin takısı uzun süre konuşulmaya aday. Sebebi ise takının yüksek maliyeti.

2,5 Milyon Liraya Takı Aldı!

Oyunculuğu ile başarılı bir grafik çizen Nesrin Cavadzade bundan sonra giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuarlarla da ön plana gelecek. Sebebi ise GQ tarafından düzenlenen Türkiye Men Of The Year organizasyonda takmış olduğu takı. Maliyetinin 2,5 milyon lira olduğu belirtilen takı yılan tasarımı içeriyor. Yılan kolye olması sebebiyle farklı esprilerin de yapılmasına sebep olan kolye için kendi de sosyal medya üzerinden espri yaparak kolyeli fotoğrafını paylaştı.

Nesrin Cavadzade ve takıları ile ilgili önemli bir bilinmeyenin de ortaya çıkması sizleri daha da şaşırtabilir. Çalınmaya karşı daha güvenli olabilmek adına iki tane koruma tuttuğu iddia edildi. Bu konuda söylentiler olsa da herhangi bir doğrulama veya açıklama yapılmadı.

Nesrin Cavadzade, GQ tarafından gerçekleştirilen organizasyonda bir çok ünlünün aksine daha sade kıyafetle katılımda bulunmuştu. Siyahı tercih eden Cavadzade’nin o gece üzerindeki tek renkli aksesuar 2,5 milyon lira ödediği kolyeydi. Nitekim oahalı kolyeyle katılım göstermesi bir çok ismin önüne geçmesine sebep oldu. Sıkı takipçileri ise özel tasarım kolyenin tekrar ne zaman ve nerede giyileceği konusunda meraklı.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak