Nike’tan Bembeyaz Bir Koleksiyon

Nike “White Sneaker” koleksiyonuyla beyaza olan tutkuyu zirveye çıkarıyor.

Zamansız olmasının yanı sıra ikonikleşmiş modellerle birleşince vazgeçemeyeceğimiz ayakkabılara dönüşen koleksiyon için ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz, Metin Akdülger, Büşra Develi ve ünlü futbolcu Enes Ünal kamera karşısına geçti.

Kampanyayı fotoğraflayan Mert Alaş ve Marcus Piggott ise bu proje için “Türkiye’deki yeteneklerle çalışmak ve Nike gibi ikonik bir marka için harika resimler yaratmak muhteşemdi.” yorumunu yaptı. “Beyaz, yaz için zamansız bir renk. Temiz, güzel ve klasik. Rahat beyaz bir gömlek ve pamuklu bir pantolonla kombinlenmiş klasik beyaz bir spor ayakkabı, benim için yaz stilinin vazgeçilmezi.” diyen moda editörü Gadir Rajab ise stylingi yaparken beyaz ile beyazın uyumuna dikkat çekerek iç açıcı fresh ve cool bir görüntü ortaya çıkarmış.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın