Türkiye’nin En Büyük İthal Mutfak Markası Nolte, 2018 Euro Cucına İtalya Fuarı’nda…

Mutfak ve kalite kavramlarının dünyadaki karşılığı Nolte, yeniliklerle donattığı, doğadan ilham aldığı en son koleksiyonlarını 17-22 Nisan 2018 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen Salone Del Mobile/EuroCucina2018  fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

 

Kalite her şeyden önce gelir” sloganı ile tasarımlarında fark yaratan, inovatif kimliği ile dünya mutfaklarında yeniliklerin öncüsü olan Nolte; mutfak ürünlerinde geliştirdiği son modelleri ile yine göz kamaştırdı.

Dünyanın dört bir tarafından ziyaretçi akınına uğrayan Salone Del Mobile/EuroCucina2018 fuarında Nolte Küchen standında sergilenen ürünlerle ziyaretçilerin gözüne,  özel olarak hazırlanan ikramlıklarıyla da damak tatlarına hitap etti .

Mutfakları evin sadece yemek yapılan bölümü olarak değil bir yaşam alanı olarak yorumlayan Nolte, teknoloji ve estetiği de başarıyla bir araya getiriyor. 

Nolte’nin son koleksiyonu mutfaklarda fark yaratıyor…

Dünyaca ünlü Alman markası Nolte, bu yıl da lake kapaklarına eklediği eşsiz renkleri, yeni gerçek ahşap kapakları ve aksesuarlarıyla yine nihai tüketicileri seçim yapmakta epey zorlayacak gibi. 

 

Büyüyen Nolte Türkiye Ailesi…

Nolte Türkiye Genel Müdürü Sebahattin Gürel “Günden güne emin adımlarla ve piyasada fark yaratarak büyüyen Nolte ailesine Eylül ayında açılışları gerçekleşen Mersin ve Bursa’yı ekledik. Yılsonuna kadar hedefimiz satış ağımızı 20’ye çıkarmak.” 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak