Osevio.com Mutluluk ve Tasarım Bir Arada

Türkiye’de özgün çiçek ve hediye tasarımlarıyla ön plana çıkan osevio.com, vermekte olduğu online hizmeti ile ziyaretçilerini harika tasarımları ile karşılıyor. Osevio.com ziyaretçileri, sevindirmek veya sürpriz yapmak istediği sevdiklerine özel olarak tasarlanan çiçek angajmanları ve hediyeleri ile en güzel şekilde kutlama imkanı veriyor.

Kişisel zevkler göz önünde bulundurularak hazırlanan tasarımlar mevsimine göre en taze çiçekler dekoratif sunumlar ve hediyeler hazırlayarak sosyal platformalar da oldukça ilgi çekiyor.  Osevio.com’u ayrıcalıklı kılan kutulu çiçekler uzun yıllar saklanma hissi veriyor ve kişilerin kalbine dokunarak beğenisine sunuyor. Kişisel zevklere göre tasarlanan hediyeler kahve içmeyi sevenler için ‘kahveli neşeli günler hediye kutusu’ gibi kişiselleştirilen hediyeler özel hissettiriyor.

Teraryum İle Evlerin Enerjisi Yükseliyor

Osevio.com evlerde küçük bir botanik bahçesi oluşturan teraryumun enerjisi yükselmesinin yanı sıra şıklığıyla da ev dekorasyonunu tamamlıyor. 2018 yılında kurulan osevio.com 900 farklı ürün grubu ve 50 binin üzerinde kişiye çiçeklerini ulaştırmaya devam ediyor. Osevio.com Türkiye’de 44 ile aynı gün teslimat yapabilmesinden dolayı müşteri memnuniyetini arttırıyor. Ayrıca Türkiye’nin her bölgesine verdiği kargo hizmeti ile 81 ilde hizmet veriyor. Aynı zamanda ziyaretçilerine canlı destek hizmeti veren marka, en doğru hediyeye en ekonomik fiyatlarla ulaşma imkânı sunuyor. 96 seçkin yerel partnerle işbirliği içerisinde olan osevio.com, sisteme dahil ettiği yerel ortakların kurumsallaşması için yaptığı çalışmalar kapsamında verdiği eğitim ile satış sonrası hizmette de farkını ortaya koyuyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak