Parfüm Dünyasında da İddialı: KENZO WORLD

Dünyaca ünlü markalardan birisi olan Kenzo, bu sefer moda dünyasında değil parfüm dünyasında iddiasını konuşturuyor. Markanın yeni parfümü hem tasarımı hem de kokusu ile çok ama çok sevildi! İşte size Kenzo’nun moda anlayışını parfüm dünyasına da yansıttığı yeni parfümü:  Kenzo World.

KENZO bildiğiniz gibi moda dünyasının en cesur, eğlenceli ve renkli duruşu olan markalarından birisi. Ünlü marka bu çizgisini podyumlardan çıkararak parfüm dünyasına da taşıdı. Kenzo’nun ilk parfümü olan Kenzo World, sadece kokusu ile değil şişesi ile son derece yaratıcı bulundu.

Mat siyah, pembe altın ve yarı opal tonlarındaki çarpıcı şişesiyle kadınların beğenisini kazanan Kenzo markasının bu parfümünde mat siyah kapak ile ikonik KENZO “Kalifornia” çantasına gönderme yapılmış. Pembe yuvarlak aksesuar ve buzlu cam dokusu ise Kenzo markasının“The Eye” mücevher koleksiyonuna gönderme yapmış. Şişenin tasarımında belki de en ilgi çekici noktalardan birisi de şişeye ön yüzünden ve üstten bakıldığında markanın motifi olan göz şeklinin görülüyor olmasıdır.

Kenzo markası bu yeni parfümünün kalp notasında floral kokular kullanırken üst notada ise meyve kokularına yer veriyor. Alt notada tüm kokular ise misk notalar içeren Ambroksan ile birleşiyor ve ortaya hem çiçeksi hem de bir o kadar iddialı ve kalıcı bir parfüm çıkıyor.

Eğer çiçeksi ve biraz da iddialı bir koku arayışında iseniz Kenzo World parfümüne bir şans verebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın