Paris Moda Haftası’nın Müzikleri Türk Dj’den!

Moda dünyasında mankenleri, tasarımları ve tasarımcılarıyla son yıllarda fazlaca ön plana çıkan ülkemiz için gelişim modanın her alanında yaşanıyor.

Moda haftaları için ön plana çıkanlar her daim yeni tasarımlar, stiller, moda tasarımcıları ve mankenler olsa da organizasyonların arkasında da önemli isimler yer almakta.

Bunlara en iyi örnek müzikler. Defileler için olmazsa olmaz, defileye ekstra güzellik ve iyilik katan müzikler, defile ve moda organizasyonları için oldukça önemli.

Nitekim moda Dj’liği ciddi bir sektör haline gelmiş durumda. Nitekim ülkemizi temsil etmek üzere önümüzdeki günlerde Paris’te yer alacak Türk DJ, çok sayıda defilede Türkiye’yi onurlandıracak.

11 DEFİLENİN MÜZİKLERİ ONA TESLİM!

Bahsettiğimiz isim DJ Serhat Erdem. Avrupa’nın en önemli moda merkezlerinden biri olan ve yıllardır gerçekleştirilen Paris Fashion Week için start verilmek üzere. Birbirinden kaliteli markalar ve ünlü moda tasarımcılarının yer alacağı moda haftasında DJ Serhat Erdem 11 farklı defilede moda DJ’liği yapacak.

Moda Dj’liği dünyada yıllardır sürdürülebilen bir kariyer alanı olsa da ülkemizde çok fazla öne çıkan bir iş kolu olarak bahsetmek mümkün değil.

Fakat moda üzerine organizasyonların ve defilelerin Türkiye’de de artarak devam etmesi, sektörde yeni bir ihtiyaç açığı oluşturdu. DJ Serhat Erdem ise kendini bu sektörde fazlasıyla ispatlamış bir isim olarak önemli organizasyonlarda yer alıyor. Paris’te yer alacak olması da bunun önemli kanıtlarından biri. Serhat Erdem, Kış ve Sonbahar koleksiyonlarında Dj’lik yapacak.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın