Park AVM’den Sessiz Açılış!

Bazı yapıların tamamlanması gecikebilir fakat öyle bir yapı var ki tam 12 yıldır tamamlanmadı. Van’daki Park AVM’den bahsediyoruz. Temeli 12 yıl kadar önce atılıp inşaat girişimleri başlatılan AVM nihayet tamamlandı. Acaba bitmeyecek mi diye düşünerek bir çok Vanlı adeta umudu kesmişti. Fakat bu umutların tam tükendiği noktada girişimlerin hızlanmasıyla birlikte umutları yeşerten bir hamle geldi.

RESMİ AÇILIŞ HENÜZ YAPILMADI!

AVM’lerin sessiz şekilde açılmaları pek alışık olduğumuz durum diyemeyiz. Fakat Van’da belediyenin katkılarıyla tamamlanan AVM nihayet açıldı. Şuan sadece kapılarını açan ve hizmete başlayan AVM için resmi açılış düzenleneceği bildirildi. Fakat resmi açılış için kesin bir tarih verilmediği görülüyor. Kısa süre içerisinde bir açıklama yapılması beklenirken Belediyenin Şubat ayı içerisinde resmi bir organizasyon düzenlemesi bekleniyor.

Van’daki alışveriş merkezi bir çok girişimci ve esnaf için de kazanç sağlayacak. Özellikle esnafın da AVM’de yer alması, alışveriş merkezindeki çeşitliliği arttırıp kültürel bir mozaik oluşmasında etkili olacak.

160 Farklı mağazayı bünyesinde barındıran AVM içerisinde çocuklar için özel alanlar ve gıda sektöründe hizmet veren çok sayıda kuruluş da yer alıyor. Açılış ile birlikte ilk ziyaretler gerçekleşirken bir çok Van’da bulunan vatandaşın ise resmi açılış olmaması sebebiyle Park AVM’nin açılışından bi haber durumda diyebiliriz.

Park AVM, Van’ın büyük bir kitlesi için önemli bir alışveriş merkezi haline geleceği belirtiliyor. Türkiye’nin bir çok şehrinde AVM’ler alışveriş, yemek ve gezmek için en fazla ziyaret alan yerlerden biri. Park AVM’de Van için büyük ölçüde öyle olacaktır.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak