Pocket Nanny İle Annelerin Hayatı Kolaylaşıyor

Doğumun ardından annelerin düşünmesi ve uygulaması gereken pek çok ayrıntı oluyor. Hayatınızın karmaşaya dönüştüğü zamanlarda kendisi küçük ancak pek çok alanda sizlere yardımcı olacak cihaz anneleri büyük bir karmaşanın içerisinde çıkarıyor. Bebeğinizin ihtiyaçlarının planlı bir şekilde karşılanabilmesinde annelere yardımcı olan Pocket Nanny bebek bakım zamanlayıcısı, size ve bebeğinize daha kaliteli vakit geçirebilme imkanı sunuyor. Pocket Nanny hakkında daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

WhatsApp Image 2020 03 16 at 10.58.50

Pocket Nanny, uykusuz ebeveynlerin bebek bakım ayrıntılarını hatırlamalarına yardımcı olan taşınabilir bir cep cihazıdır. 9 aylık hamilelik sürecinin ardından ebeveynlerin bebeğin ihtiyaçlarını planlı bir şekilde karşılayabilmek kolay olmayabiliyor. Yorgun geçen günler ve uykusuz geceler bu sürecin daha zor atlatılmasına neden olabiliyor. Ancak Pocket Nanny bebek bakım zamanlayıcısı ile bebeğinizin ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmenin yanı sıra sizin ve bebeğinizin hayatını ilk günden itibaren bir düzen kurabilme imkanını sunuyor.

Pocket Nanny, doğumdan sonra yeni anne olmanın etkisiyle yaşayacağınız karmaşayı kısa sürede telafi ederek, bebek bakımında sizlere kolaylık sağlayacaktır. Pocket Nanny sağladığı kolaylıkları ise şu şekilde sıralanabilir;

  • Son beslenmeden beri geçen süre
  • Son bez değişikliğinden beri geçen süre
  • Uyandığından / uyuduğundan beri geçen süre
  • Bonus zamanlayıcısı – başka bir kullanım için (ilaç vb. diğer ihtiyacı)

WhatsApp Image 2020 03 16 at 10.58.48

Pocket Nanny bebek bakım zamanlayıcısı, bir önceki beslenme, uyku, alt değiştirme ve diğer ihtiyacının üzerinden ne kadar süre geçtiğini gösterir. Bütün bu ihtiyaçlar için bir düğmeye basarak kronometreyi başlatabilirsiniz. Ayrıca bebeğinizin yanından ayrılmanız gerektiğinde ona bakacak kişilerle bu bilgileri paylaşmanızın ve sonra takip edebilmenizin en kolay yoludur. Kullanım açısından oldukça pratik olan cihaz yanında yer alan kilitleme anahtarı ile çantanızdayken yanlışlıkla tuşa basmanızı önler. Fener özelliği ile karanlıkta aradığınızı kolayca bulmanızı sağlar. Ekran ışığı ise karanlıkta ekranı görebilmenizde yardımcı olur.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak