Prens Harry ve Meghan Markle’ın Merak Edilen Kraliyet Düğünü

Yılın merakla beklenen düğününe çok az bir zaman kaldı! Prens Haryy ve Meghan Markle 19 Mayıs 2018’de muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girecek. Şimdiye kadar düğün hakkında detaylar ve şaşırtıcı bilgiler açıklandı ve daha birçok sürpriz gelişmeler bekleniyor.

 

Düğün Töreni Nerede Gerçekleşecek

Düğün töreni Windsor Castle’da gerçekleşecek. Nikahın kıyılacağı şatonun içindeki St George’s Chapel, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin her zaman ilk tercihi olmuştur. Prens Edward ve Sophie Rhys-Jones ve Prens Harry’nin kuzeni Peter Phillips ve Autumn Kelly’nin düğün töreni de burada gerçekleşmişti. Düğün töreni halka açık olacak ve 2640 davetlinin olması beklentiler arasında. Windsor Castle’da ise 1200 davetli olması bekleniyor.

 

Gelinliğin Tasarımcısı Kim?

Meghan Markle’ın gelinliğini tasarlayacak tasarımcı: Ralph & Russo. Bu tam bir ters köşe oldu. Çünkü beklentiler Erdem ve Alexander McQueen yönündeydi. Ayrıca Markle’ın düğün günü iki farklı kıyafet giyeceği bilgisi de açıklamalar arasında.

Düğünün bütün masraflarını Kraliçe 2. Elizabeth ve Prens Charles karşılayacak. Düğün toplamda 45 milyon dolara mal olacak.

Düğünde Kim Sahne Alacak?

Spice Girls’ün kraliyet düğününde sahne alıp almayacağı konuşuluyor olmasına karşın bu haber şimdilik netlik kazanmadı. Lakin Spice Girls’ü davetliler arasında göreceğimiz kesin bilgi.

 

Düğün Davetiyelerini Kim Hazırlayacak?

Düğün davetiyelerini 1985 yılından bu yana İngiliz Kraliyet Ailesi’ne davetiye hazırlayan Barnard and Westwood hazırladı.

 

Düğünün Resmi Davetli Listesi

Resmi davetli listesi henüz basınla paylaşılmadı ama düğüne katılacağından emin olunan isimler şöyle: Barack ve Michelle Obama, Serena Williams, David ve Victoria Beckham, Elton John, Ellie Goulding ve Margot Robbie.

 

Meghan Markle hangi tacı takacak?

Markle için yeni bir taç hazırlanacağı konuşuluyor.

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın