Püsküllü Küpe Nasıl Kombinlenir: Sallanan Püsküllü Küpeler

Kulağınıza Küpe: Sallanan Püsküller

Küpe modası ve aksesuar trendleri farklı model ve seçeneklerle güncellenmeye devam ediyor. Tekli küpe modellerinin son günlerde çok yoğun olarak tercih edilmesi, görkemli ve gösterişli takıları yeniden gündeme getirdi. Özellikle püsküllü küpe modelleri sokak modasında en çok karşılaşılan takılardan. Evde takı yapımında da püsküllü küpe nasıl yapılır? sorusuna basit yanıtları olan seçim, her tarz kıyafetle de kolaylıkla kombine ediliyor.

Takı Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Takı seçimi yaparken uzun, sallantılı veya son zamanların çok fazla tercih edilen püsküllü küpe modelleri arasından yapacaksanız saçlarınızın açık olması önerilen kullanım şekillerinden. Küçük taşlı küpe tercihlerinde ise tam ters uygulama şeklini tercih etmelisiniz.

Tekli küpe modellerinde ise yine saçlarınızı salık ya da toplu bir şekilde kullanabilirsiniz. Aksesuarda dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise abartıdan kaçınmak. Özellikle uzun küpe tercih ettiyseniz kesinlikle kolyelerden uzak durmalısınız. Mesela bu durum uzun kolye takıp, bir sürü bilekleri takıştırıp çok kalabalık bir görüntü ile aynı şekilde değerlendirilir.

Kıyafet kominlerinde nasıl bir uyum var ise takı ve aksesuar seçimleri de aynı şekilde değerlendirilmeli. Çok şık bir kıyafetinizi yanlış takı seçimi ile mahvedebilir ya da çok sade bir elbisenizi takılarla çok tarz bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu yüzden fazlalık yapan görüntülerden uzak durmalı, rüküş olmak için abartıdan uzak durmalısınız.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın