Renkli ve Asil; Kürk-Deri

Kürk ve deri… Birbirinden oldukça farklı görünen bu materyallerin tek ortak yönleri; kesinlikle tüm parçaların suni olması. İkisini bir araya getirip derinin asilliğini kürkler ile yumuşatmayı deneyin!

 

RENGARENK KÜRKLER

Yumuşacık yapısıyla kadınların kalbini çalan kürkler serin havaların en çok tercih edilen parçası. Geçen sezon sonlarında yükselişe geçen kürk mantolardan hevesimizi alamamışken, bu sezon hayatımıza rengarenk bir giriş yaptılar. Kürkün kadınsı özelliğiyle günlük kıyafetler ile şık görünmek oldukça kolay. Kürkleri büyük parça halinde kullanmaktan korkarsanız küçük aksesuarları kombinlerinize ekleyerek modayı kaçırmamış olursunuz. İnanılmaz tatlı renkleriyle birlikte bu kışı kürklerle renklendirmeye ne dersiniz?

Mango 359,99 TL

Rabia Kurşun

ASİL DERİ

Havaların biraz soğuması deri parçaların gardıroplara geri dönmesi için yeterli oluyor. Küçük bir parçası bile görünümünüzü asileştirmeye yeten deri parçaları bu sezon podyumlarda oldukça ışıltılı gördük. Bu havayı kırmak, deriyi bambaşka bir stile taşımak içinse deri parçalarınızı bu kışın en trend aksesuarı inciler ile hareketlendirebilirsiniz. Deri denilince akla gelen ilk parça deri ceketler ise sezondaki yerini rengarenk modelleri ile çoktan aldı bile!

Zeynep Tosun

VEPA’62  575 TL

Mango 89,99TL

Asude Davran

 

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın