Saç Yüzüğü Nedir: Saç Küpesi Nasıl Kullanılır?

Saç Yüzüğü Nedir?

Ülkemize sıcak sıcak giriş yapmış bir trendle karşınızdayız. Saç Yüzüğü diğer adıyla da ‘saç Piercingi’ denilen bu çılgın trend şimdiden sokak modasında farklı arayışlar içinde olan herkesin favorileri arasında olmayı başardı. Peki sen bu trendi uygulamaya ne dersin?

Piercing denilse de asıl bilinen adı şimdilik yüzük. Özellikle saç örgülerinde kullanıldığında harika bir görünüm yakalanıyor. Saçın örülürken içinden geçirilenleri de var, küpe tarzında klipsli olanları da. Yaratıcılığınızla farklı modeller yaratmak tamamen sizin elinizde!

Saçlarda Çılgın Trend

Saç Küpesi Nasıl Kullanılır?

Özellikle sıcak havalarda sık sık toplu saç kullandığından bu model tam da bu mevsime gör. Çünkü toplu saçlara, örgülere gerçekten de çok yakışıp sıra dışı ve farklı bir stile dönüştürüyor.

Tabii ki ülkemize yeni giriş yapan bu trendi uygulamak için Saç Yüzüğü bulamıyorum diyorsan da inan hiç dert etmene gerek yok. Çünkü evde kullanmadığın küçük halka küpelerin de adeta bu trend için yaratılmış durumda.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak