Sade, Modern, Kullanışlı

Ev dekorasyonunda ferah ve her renk ile kolayca adapte edilebilecek bir renk arayışında iseniz bej renk sizin için en ideal alternatiflerden birisi olabilir. Son zamanlarda özellikle modern dekorasyon tarzında sıklıkla kullanılan bej renk; oturma odalarından antre ve yatak odasına kadar birçok mekanda tercih edilebilir kullanışlı bir renktir. Sade bir renk oluşu ve mobilya-aksesuar gibi ev dekorasyon parçalarını ön plana çıkarmak için iyi bir zemin oluşu da bej rengi ev dekorasyonunda en çok kullanılan renklerden birisi yapmaya yetmiştir.

Bej rengi bir dekorasyonun en güzel tarafı dekore ettiğiniz mekânı oldukça ferah ve büyük göstermesidir. Aynı zamanda bej rengi diğer renkler ile birlikte kullanılarak ister modern, ister klasik, isterseniz de romantik bir dekorasyon tarzına dönüşebilir.

Eğer sade bir dekorasyondan yana iseniz bej rengi beyaz ve krem gibi benzer tonlardaki renkler ile kullanabilirsiniz. Eğer ev dekorasyonunuzda biraz daha renk ve hareket istiyorsanız; bej rengini yeşil, mavi, pastel pembeler, kırmızı ya da turuncu gibi renkler ile destekleyebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın