Sağlıklı Bir Yaşam İçin ‘Bo21’

Sağlıklı bir yaşam hayatımızın olmazsa olmazlarından…  Sağlığımız için gerek spor yapıyor gerekse sağlıklı besleniyoruz. Peki, sağlıklı bir yaşam hayatınızın merkezinde olsun istemez miydiniz? ‘Bo21’ tamda size bunu sunuyor! Aysha okurlarına özel Sağlıklı Bir Yaşam için ‘Bo21’ ile keyif dolu röportaj gerçekleştirdik. / Esra Demirbaş

 

 

Öncelikle kendinizden ve markanızdan bizlere kısaca bahseder misiniz?

BO21 Markasının kurucu ortağıyız. Yaklaşık 15 yıllık bir arkadaşlığımız var.

Burçak: Ben BO21’in B’siyim. 47 yaşındayım ve İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum. Uzun yıllar finans sektöründe çalıştıktan sonra eğitim, danışmanlık sektöründeki şirketin kurucu ortağı olarak yer aldım. Profesyonel iş hayatım boyunca da eğitime hiç ara vermedim. Bir yandan çalışıp bir yandan öğrenciliğe devam ettim. Şu anda İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ön lisans programına devam ediyorum. İki oğlum var. Biri 17, biri 20 yaşında.

 

Özlem: Ben BO21’in O’suyum.42 yaşındayım ve Ankaralıyım. Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü mezunuyum. Uzun yıllar turizm sektöründe yönetici pozisyonunda ve şirket kurucu ortağı olarak yer aldım. Bunca işin arasında eğitim hayatıma hiç ara vermedim diyebilirim. London Crawley College’de dil eğitimim devam etti. University of Wales’de işletme yönetimi programını bitirdim. Ben de İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ön lisans programına devam ediyorum. 10 yaşında bir oğlum var

Bu işe karar verdikten sonra, ilk olarak ID Coaching International›da Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) onaylı, profesyonel koçluk eğitimini aldık. Daha sonra The College of Naturopathic Medicine CNM’den Nutrition for Everyday Living ve Detox, Cleanse and Weight Loss programlarını tamamladık. Şimdilerde ise her yeni güne BO21 ile uyanıyoruz, isteyen herkesi hafifletmek için canla başla çalışıyoruz.

 

‘Bo21’ marka isminizin özel bir anlamı var mı?

Adını, bizim baş harflerimizden ve kişileri hafiflettiğimiz gün sayısından alıyor.

 

Müşterilerinize sunduğunuz hizmetleriniz nelerdir?

BO21 kilo vermeye niyet edildiği andan itibaren, beslenmeden, uyku düzenine ve spora kadar, tüm yaşam boyunca uygulanabilecek bir sistem sunuyor ve özel programlar oluşturuyor. Bildiğiniz tüm diğer programlardan ayıran en benzersiz özelliğimiz takip. Çünkü programa başladığınız andan itibaren her an, Burçak ve Özlem en sıkı takipçileriniz! BO21’in her adımını eksiksiz uygulanması çok önemli. Kaçamaklardan arkanıza bakmadan kaçabilmeniz, moralinizi hep yüksek tutmanız, zorlandığınızda bu yola neden çıktığınızı hatırlamanız için BO hep yanınızda! Yani her şey sizin iyiliğiniz, güzelliğiniz ve hafifliğiniz için.

Bizlere ‘Bo21’’in programlarından kısaca bahseder misiniz?

BOBİREYSEL bir kişisel yaşam koçluğu programı.

21 günde hafiflemeniz için tam olarak sizin hayatınızın ölçülerine göre dikilmiş bir tasarım elbise gibi.

Görüşmeler Burçak veya Özlem ile birebir.

Burçak ve Özlem programınızı; sizin işinizi, sosyal hayatınızı, seyahatlerinizi, okulunuzu, ailenizi, kişisel takviminizi, kısacası hayatınızı oluşturan tüm elementleri göz önüne alarak planlanıyor. 21 gün için sizin dünyanızın bir uydusu oluyorlar.

Program boyunca, sizii günlük olarak takip ederek değişim hedeflerinize ulaşmanıza destek veriyor.

Dünyanın neresinde olursanız olun, Burçak ve Özlem’le çalışabilirsiniz. İstanbul dışında ve yurtdışında yaşayanlar için önceden beraberce belirlenen bir gün ve saatte Skype ya da Facetime üzerinden yüz yüze ve her gün Whatsapp üzerinden yine BO’nun sıkı takibiyle, yaşadığınız şehrin şartlarına ve yaşam düzenine göre tasarlanacak olan programla değişim hedefine hızlıca ulaşabilirsiniz.

 

‘Bo21’ programlarının asıl amacı nedir?

Amacımız yenilenmek, arınmak, istediği görünüme kavuşarak özgüvenini artırmak, dolayısıyla hayatın tadını çıkararak yaşamak isteyenleri en hızlı şekilde hedefine ulaştırmak.

 

‘Bo21’’i diğer tüm programlardan ayıran en önemli özellik nedir?

Mühim olan öğrenmek ve alışkanlıkları değiştirmek. Kararlı ve disiplinli olmak. Fazla ya da eksik kiloların mutlaka bir sebebi var ve gerçek bir hafifleme için o sebebi keşfetmek gerekiyor. İşte biz tam da burada devreye giriyoruz.  Alameti farikamız bu yolculuğa ilk adım attıkları andan itibaren kişinin vücuduyla gerçekten tanışmasını ve onu dinlemeyi öğrenmesini sağlamak.

Biz diyetisyen değiliz ve onlara çok saygı duyuyoruz. Doktor teşhisi koyar, diyetisyen beslenme programını hazırlar biz de koçluk yaparak verilen programın eksiksiz yerine getirilmesine çalışırız. Danışanların morallerini hep yüksek tutmaları için zorlandıklarında bu yola neden çıktıklarını hatırlatarak motivasyonlarını sağlarız. İşin özü biz takip tarafındayız ve işin uzmanlarıyla birlikte bu işi yürütüyoruz. Bizim farkımız bu yolculukta sergilediğimiz samimi ve cesaretlendirici tutum, 7/24 takip ve şeffaflık ile onları hedeflerine daha hızlı ulaştırmamız.

 

Pandemi sürecinde programlarınızda değişiklikler oldu mu? Bunlar neler?

Hayır olmadı. Aslına bakarsanız biz sürdürülebilir bir yaşam biçimi sunuyoruz. Programlarımız temiz ve sağlıklı beslenme ve elbette spor üzerine kurulu. Dolayısıyla bunlar zaten pandemi döneminin olmazsa olmazları. Bağışıklığı yüksek tutmak için sağlıklı beslenme ve egzersiz yaşamın tüm süreçlerinde geçerli.

 

Sosyal mecralarda aktif şekilde yer alıyorsunuz… geri dönüşler çok sık oluyor mu?

Aslında bize en çok geri dönüşler bizle çalışmış olan danışanlarımızın referanslarıyla bize ulaşanlar. Bunun yanında sosyal mecraların etkisi de küçümsenemez. Bizden yeni haberdar olanlar ise hemen merakla arayıp, kendi durumlarını anlatıp, programlarımız hakkında bilgi almak istiyorlar.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın