Sandal Ağacı Yağının Cilde Mucizeleri

Bitkisel yağlar son zamanlarda güzellik ve bakım rutinlerimizin olmazsa olmazlarından birisi haline geldi. Her yeni gün yeni bir bitkisel yağın şifalarını öğrenirken, işte size son zamanların en popüler bitkisel yağlarından birisi: sandal ağacı yağı.

Sandal Ağacı Yağı Cilt Lekeleri

  • Sandal ağacı yağı özellikle cilt bakımında çok sık kullanılır. Bu yağ özellikle güneş lekelerine, ciltte oluşan koyu renkte halkalara, sivilce izlerine ve siyah noktalara iyi gelir.
  • Sandal ağacı yağı, kuru ciltler için birebirdir. Kuru ciltleri hem besleyen hem de nemlendiren bir yağdır. Aynı zamanda kuruluk yüzünden yıpranmış cilt yüzeyini de onarır.
  • Sandal ağacı yağı, ciltte biriken virüs ve bakterilerin arınmasına da yardımcı olur cildi ölü deriden ve kirden temizleyen sandal ağacı yağı, sivilce ve siyah nokta oluşumunu da engeller.
  • Sandal ağacı yağının antiseptik, rahatlatıcı ve yatıştırıcı bir özelliği vardır. Bu sebeple alerjik ciltler bu yağı rahatlıkla kullanabilir.
  • Sandal ağacı yağı aynı zamanda ciltte oluşan çürükler ve yanıkların tedavisi için de kullanılır.
Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak