Sarı Pantolon Modeli Kimlere Yakışır: Nasıl Kombinlenir?

Bayan Sarı Pantolon Modelleri

Bayan giyiminde sıkça tercih edilen bir ürün olan pantolon modelleri, çeşitli tasarımlar da üretilen pantolon modelleridir. Bir çok bayan sık sık pantolonları tercih etmekte ve hem günlük hayatta hem de çok şık bir yemekte bu ürünü kolayca kombin etmektedir. Pantolonlar arasında sık sık tercih edilen bir renkte sarıdır. Sarı renk hem yaz hem de kış ayları için uygun olan bir renktir. Ferah bir renk olması sebebi ile bir çok bayan tarafından sıkça giyilen bir üründür. Sonbahar aylarında daha da şık bir havaya bürünür. Sarı renk bir pantolon tercih etmek isterseniz, bir çok farklı model çıkacaktır karşınıza.

Sarı Pantolon Kimlere Yakışır?

Tek tek bu modellere bir göz atalım ve sizi bu konuda bilgilendirelim. İlk olarak sıkça tercih edilen ve her yaş grubuna hitap eden pantolon modeli, dar paça pantolon modelidir. Bu sezonda da bu ürün çok satan ürünler arasında ilk sırayı alır. Her yaş grubundan çok rağbet gören bu ürün sarı renk ile de daha sportif, aykırı ve çarpıcı bir hal alır. Dar paça ürünler de yüksek bel detayı da önemli bir diğer ayrıntıdır. Bu modeli tercih ederseniz sarı renk size daha da çok yakışacaktır emin olun. Bir diğer model ise, bol paça pantolon modelidir. Bu model de rahat kesimi ile sıkça tercih edilir. Kemer detayı ile klasik bir görünüme de sahip olan bu model, her iki sezonda da sıkça kullanılır. İspanyol paça pantolon modeller ise, geçmişi günümüze taşıyan çok şık ve zarif ürünlerdir. Klasik modelleri severseniz bu modele de bir göz atabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak