Sevdiklerinizle Birlikte Yenilenin!

Marebelis’in çok beğenilen “Hydrafacial MD ve Skinceuticals” kombine cilt bakımını sevdiğiniz birine hediye edin, siz de yenilenin.

Marebelis Klinik’in son dönemde çok tercih edilen imza kombine bakımlardan biri, sevdiğinizi en çok sevindirecek hediye olabilir. Yeni nesil cilt bakım sistemi Hydrafacial MD ile beraber uygulanan Skinceuticals bakım, cildi derinlemesine temizliyor, yeniliyor, kişiye uzun süre tazelik hissi veriyor. Sevgililer Günü’ne özel kombine bakım hediye çekini sevdiğine alana, Marebelis Klinik de aynı bakımı armağan ediyor. Bu yıl sevgiyle buluşan herkes yenileniyor, tazeleniyor.

Estetikte doğru teknolojiyi ve etkin uygulamaları sunan Marebelis Klinik, herkesin ihtiyacı olan ve mutlaka iyi hissettiren cilt bakımlarını Sevgililer Günü özel armağanı olarak hazırladı. Şimdilerde en çok beğenilen cilt yenileme sistemi Hydrafacial MD ile ciltte antioksidan otoritesi markası Skinceuticals bakımlarını kombine sunan Marebelis bu özel bakım paketini, hediye çekiyle sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan sağlıyor. Üstelik kombine bakım hediye çeki alan kişiye de Marebelis de bir kombine bakım hediye ediyor. Bu özel cilt bakımı hemen her yaş, her cilt tipi, kadın erkek uygulanıyor.

14 Şubat’tan önce Marebelis’i arayın. Hem sevdiğinize hem de kendinize iyi bakın.

Abdi İpekçi Cad. 3/11 k:4 Nişantaşı İstanbul Tel: 0 212 232 02 12

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın