Sevginizi Göstermek için…

Havalar da soğuk gidiyor bu aralar derken, bu soğuk havayı aşk kokusu kırıyor. Sevdiklerimizi elbette yılın sadece bir günü değil her günü mutlu ediyoruz.  Ama gelenekselleşen trendlerden de kendimizi alıkoyamıyoruz. Ona sevginizi göstermenin bir işareti olarak alabileceğiniz hediyeleri derledik…

Trençkot Şıklığı

Sezonun hit tonu ultra viyoleye çok yakın bir renge sahip bu trençkot ile kendinizi hatırlatacak bir hediye oluşturabilirsiniz. Hem mevsim geçişlerinde rahatça kullanılabilir hem de sezon trendlerinden haberdar olduğunuzun sinyallerini verir.

Spor tarzı ile öne çıkan erkekler için ideal bir hediye olan lacivert trençkot ile kolayca uyumlu kombinler de oluşturabilirsiniz.

Banana Republic
Banana Republic

Denim Ömrü

Şüphesiz her insanın gardırobunda en az bir adet denim pantolon bulunması artık gardırop anayasası haline geldi. Denim kumaşlar uzun ömürlü olmaları ile dikkat çektikleri için hem uzun ömürlü bir hediye vermiş olursunuz hem de gardırop ihtiyacına karşılık oluşturmuş olursunuz.

Marks Spencer

Adım Adım Aşk

Eğer sevginizin, birlikte yürüdüğünüz bu yolda daha da ileri gitmesini hedeflediğinizin imajını çizmek istiyorsanız bu ayakkabılar en anlamlı hediye olacaktır.

Kemal Tanca
Kemal Tanca

Sürpriz Dolu Çanta

İçerisine kısa bir mektup bıraktığınız bu şık çanta ile de mutluluğun kapılarını sonuna dek açabilirsiniz.

Benetton

Çok Amaçlı Bakım Kremi

Detaylarla uğraşmayı sevmeyen erkeklere özel çok amaçlı Nuxellence Men, her yaş grubuna ve tüm cilt tiplerine hitap ediyor. Cildi pürüzsüzleştirip sıkılaştırıyor. Bu kullanışlı hediye ile verdiğiniz değeri şık bir şekilde sunabilirsiniz.

Nuxe
Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak