Sezon Trendi: Kiremit Rengi Ruj

‘Kış aylarının en favori ruj rengi hangisidir’ diye sorsak şüphesiz listenin başında kiremit rengi rujlar gelir.

Eğer kiremit rengi rujları henüz denemediyseniz, yeni sezonda mutlaka denemeniz gereken kiremit rengi ruj listesi

Maybelline New York – Color Sensational Creamy Matte 932 Clay Crush

Bu renk hem nude hem de kahverengimsi turuncu tonuyla günlük makyajlara en çok yakışacak kiremit rengi rujlardan birisi. Ayrıca dudağı kurutmayan yapısı, mat duruşu ve kolay sürümü sayesinde bu ruj tam bir “olmazsa olmaz”!

Urban Decay – Vice Lipsticks Hitch Hike

Bu ruj canlı bir kiremit rengi arayanlar için tam isabet! Urban Decay Vice rujlardan Comfort Matte serisindeki bu ruj, içinde hafif pembelik barındıran bir kiremit rengi olduğu için buğday tenlilere çok yakışan bir renktir.

 

 

NYX Professional Makeup – Lip Lingerie Seduction

Eğer siz de hem uzun süre kalıcı duran hem de mat yapıda gözüken bir kiremit rengi ruj arıyorsanız cevabımız NYX Professional Makeup’ın Lip Lingerie serisinden Seduction rengi!

 L’Oréal Paris – Infaillible Nudist Lip Paint 209 Nude on Fleek

Eğer biraz nude tonlara yakın bir kiremit rengi ruj arıyorsanız, hem likit hem de mat bitişli olan bu ruj tam size göre! Bu ruj, özellikle toprak tonlu göz makyajlarının ideal tamamlayıcısı!

L’Oréal Paris – Color Riche Matte Addiction 348 Brick Vintage

Eğer tercihiniz kırmızıya yakın bir kiremit tonu ise, L’Oréal Paris’in Color Riche Matte Addiction serisinden 348 Brick Vintage rengi içinde barındırdığı kırmızı renk sayesinde kışa en yakışan renklerden birisi.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın