Sezonun En Cool Jean Pantolonları

Sezonun En Cool Jean Pantolonları

Hem rahatlık hem de şıklık uyum içerisinde hiç bu kadar birbirlerine yakışmadılar! Modası geçmeyen, her daim kullanabileceğiniz bir parça arıyorsanız; jeanlar tam da bu durumlar için biçilmiş kaftan niteliğindeler. Özellikle de hele bu yıl sokak modasını saran en cool ve trend Jean Kombinleri ile günlük stilinizde fırtınalar estireceksiniz!

Bu sezon jean çeşitliliğini arttırırken adeta sokak modasını saran trendleriyle, eski yıllara dönüş yaptığını görüyoruz. Boyfriend Jeans’lerden, püskül detaylılara, armaların süslediği Jeans’lerden, patchwork ve kesin çan paçalara kadar, bol çeşit ve özgür modelleriyle bu sezon Jeans-denimler hepimizi etkisi altına alıyorlar.

Jean Pantolon Nasıl Kombinlenir

Jeans Kombinleri yapmak aslında çok da zor değil, çünkü her üst parçaya, çanta ve ayakkabıya gayet uyum sağlayabiliyorlar. İster spor ayakkabılarla, ister topuklu ayakkabılarla hatta ve hatta bu yılın en dikkat çeken postal ayakkabılarıyla bile kombinleyebilirsiniz. Gideceğiniz ortama ve mekana göre üst parçaları siz belirleyeceksiniz! Mom jean pantolon nasıl kombinlenir merak edenler için.

İşte sokak modasından karelerle bu yılın en cool Jean Kombinleri size yol gösterecekler!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak