Sezonun En İddialı Saç Renkleri

Yeni sezon ile birlikte görünümde değişiklik yapmak isteyenler işe ilk olarak saç rengini değiştirerek başlıyor. Peki, saç renginizi değiştirmeden önce sezonun yükselişe geçen saç rengi trendlerine göz atmaya ne dersiniz? İşte 2018-2019 sonbahar-kış sezonunun saç rengi trendleri…

 

Sıcak Kestaneler

Yoğun ve derin bir etki bırakan kestane rengi saçlar doğal bir güzelliğin en joker tercihlerinden birisidir. Sıcak tonlarda kestane renkleri canlı ve parlak bitişiyle enerjik ve güçlü bir imaj yaratmanıza yardımcı oluyor.

 

Derin Kızıllar

Kızıldan vazgeçmeyenler için koyu renk kızıl saçlar kış sezonunun en kurtarıcı renklerinden birisidir. Siz de soğuk kış günlerine inat içinizi ısıtacak koyu ve yoğun kızıllar ile iddialı bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

 

Bronz sevenler

Veda eden yaz günlerine özlem duyanlar ve güneşten açılan sarı saçlardan vazgeçmeyenler için saçlarınıza atacağınız bronz tutamlar iyi bir alternatif olabilir. Sıcak bir bronz tonu tercih ederek hem güneşin etkisini hem de koyu tonların rahatlığını yaşayabilirsiniz.

 

Gümüş Yansımalar

Son zamanlarda en çok tercih edilen renklerden birisi olan gri renkler, saç aralarına girerek tarzınıza asi ve farklı bir görüntü kazandırıyor.

Pembe Altın

Yeni sezonda pembe altın rengi saçlarda çok ön planda! Eğer siz de farklı ve dikkat çekici bir saç rengi arıyorsanız cesur pastel renklerden birisi olan pembe altından yardım alabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın