Sezonun En Popüler Beş Dekorasyon Önerisi

Eğer evinizde modern ve yenilikçi bir dekorasyon tarzı oluşturmak istiyorsanız işte size sezonun en popüler beş modern dekorasyon önerisi…

Geometrik desenler

Desenler bu sezon sadece moda dünyasında değil dekorasyon dünyasında da oldukça iddialı! Modern ve çağdaş bir dekorasyon tarzında çokça kullanılan geometrik desenler; enerjik ve canlı renkler ile birlikte kullanılarak evinize dinamik bir atmosfer katacaktır.

Eklektik bir tarz

Eklektik bir dekorasyon tarzı demek farklı sanatsal/dekoratif akımların bir araya getirilerek harmanlanması demektir. Günümüzün modern dekorasyon anlayışında ön plana çıkan eklektik dekorasyon tarz özellikle rustik parçalar ile modern sanat eserlerinin harmanlanması şeklinde tercih edilmektedir.

Endüstriyel tarz

Son zamanların en çok tercih edilen dekorasyon tarzlarından birisi olan endüstriyel tarz hiç şüphesiz modern dekorasyona en çok yakışan tarzlardan birisidir. Özellikle taş duvar veya tuğla bir dekorunuz varsa bu dekoru sokak lambaları ile aydınlatmak evinize hem farklı hem de oldukça modern bir görüntü kazandıracaktır.

Bitkilere yer açın!

Modası asla geçmeyen dekorasyon objelerinden birisi olan canlı çiçekler ve bitkiler modern dekorasyon tarzı oluşturmak isteyenlerin ‘doğal’ olandan uzaklaşmaması için tercih ettiği en pratik çözümlerden birisidir.

Duvar yazıları

Modern bir dekorasyon tarzının olmazsa olmaz dekorasyon alanlarından birisi duvarlardır. Duvar aksesuar objeleri arasından ister vintage ister modern parçalar tercih edin sonuç hem farklı hem de dikkat çekici olacaktır, emin olun!

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın