Sezonun Pantolon Modelleri

Eğer sizin de bu soğuk havalarda eliniz hemen pantolonlara gidiyor ise size güzel bir haberimiz var: Pantolonlar bu sezon çok ama çok moda!

Givenchy

Pantolon demişken, uzun zamandır moda dünyasının trend listesi denildiğinde ilk sıralarda yer verdiği jean pantolonların bu sezon gözden düştüğünü söylesek? Elbet ki jean trendi tamamen son bulmuyor ancak jean pantolonlar trend listesindeki ilk sırasını bu kış kumaş pantolonlara kaptırıyor. Kalın kumaşlar, kadifeler ve desenli kumaş pantolonlar yeni sezonda kıyafet dolaplarının olmazsa olmaz parçaları haline geldi bile!

İpekyol

Bu pantolonların modeline karar verirken dikkate almanız gereken tek şey vücudunuzun tipi olmalıdır. Vücut hatlarına en uygun pantolon modelini bulduktan sonra bu modelin ister kadifesini ister desenlisini ister tek rengini rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Mango

Vakkorama

Zara

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak