Sezonun Trendi: Kadife Botlar

Kış yaklaştıkça moda dünyasına damga vuran trendler şekil değiştirmeye devam ediyor. İşte alışveriş listenize dâhil olması gereken en yeni trendlerden birisi daha: kadife botlar.

Mango 119 TL

Geçtiğimiz sezon moda dünyasına damga vuran kadife parçalar bu sezon da çok moda! Sonbahar ve kış mevsiminde sizi soğuklardan koruyacak ve aynı zamanda şık bir görüntüye de kavuşturacak olan kadife botlar ne giyeceğinizi bilemediğiniz zamanlarda da imdadınıza yetişen tam bir ‘kurtarıcı parça’! Parlak ya da mat olarak tercih edebileceğiniz ve birçok farklı model seçeneği ile karşımıza çıkan kadife botlar, spor ya da şık tüm kombinlere rahatlıkla ayak uydurabilir.

Zara 129 TL

Gündelik hayatınızda denim Jeanlar ile ya da özel bir günde tek parça elbise ile birlikte kombinleyebileceğiniz kadife botlar, ofis şıklığında etekler ve kumaş pantolonlar ile de oldukça şık bir görüntü sunmaktadır.

Siz de sezonun iddialı parçalarından birisi olan kadife botları alışveriş listenize dahil ederek dolabınıza kurtarıcı bir parça ekleyebilirsiniz, bizden söylemesi.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın