Sezonun 5 Ayakkabı Trendi

Yaza yaklaşırken kıyafet dolaplarımızı yenilemenin ve sezonun trendlerine uygun alışveriş yapmanın tam da zamanı! Bu gün sezonun ayakkabı trendlerine hızlı bir bakış gerçekleştireceğiz. Bu sezon, ayak parmaklarını ön plana çıkaran sandaletler ; kitten heel’ler, kaba sneaker’lar ve çocukluğumuzda severek giyindiğimiz plastik ayakkabılar revaçta.

Sandaletler

Toe Shoe’lar yaz için en rahat ve en çok tercih edilen ayakkabılar. Bu sezon şık ve modern deri sandaletler sayesinde ayaklarımız rahat edecek.

Kitten Heel

Kitten heel ayakkabılar, kadınsı ve küçük topuklarıyla yaz sezonunun starları arasında olacağa benziyor.

 

Kaba Sneakerlar

Kaba, çirkin, tıknaz ama en doğru tabir “rahat” olacak aslında. Hantal görünümleriyle, zarif ve hafif yazlık kıyafetlerle mükemmel bir zıtlık oluşturuyor olması en önemli tercih sebebi.

Terlikler

Küçük topuklu terlikler bu yaz birçok modeliyle bizleri sevindirecek. Heykelsi topuklar, kurdeleler ve rengarenk versiyonlarıyla mule, jean ya da uçuş uçuş bir elbiseyle kombinlenerek muhteşem bir yaz görüntüsü oluşturabilir.

Plastic Ayakkabı Furyası

Çocukluğumuzda giydiğimiz plastik ayakkabıların güncellenmiş versiyonu olan PVC ayakkabılar, 2018 yazında da moda severlerin tercih ettiği ayakkabılar arasında olacak.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak