“Şimdi ve Burada”

5. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienal’i 19 Nisan–23 Mayıs 2018 tarihleri arasında “Şimdi ve Burada!“ konseptiyle Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenleniyor. Bienal sanat eğitiminin kalitesinin artırılması, İstanbul nüfusunun yüzde 20‘sini oluşturan 3 milyon öğrencinin güncel sanat uygulamalarının içinde yer almasını amaçlıyor.

7.000 öğrencinin resim, heykel, enstalasyon, fotoğraf, yeni medya, video, müzik ve dans performansı bienal’de sergilenecek. 80 atölye çalışması, 200 rehberli tur, 20 söyleşi, 60 konser, dinleti ve performans sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle gerçekleştirilecek.

Bienal MKM Beşiktaş Çağdaş Akatlar, Şişhane metro İstasyonu, Şehir Hatları vapurları ve Ortaköy Meydanı‘nda kurulan sahnede gerçekleşiyor. Türkiye‘nin 48 ilinden ve Almanya, İtalya, İspanya ve Hollanda gibi 10 ülkeden çocukların ve gençlerin etkinliklere katılması sağlandı. Bu yıl Bienal‘e 60.000 ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak