SkinCeuticals’tan Güneşin Zararlı Işınlarına Karşı Geniş Spektrumlu Koruma

Güneş hayatlarımızı devam ettiren enerji kaynağıdır ancak size uygun koruma olmaksızın ciltteki görülür yaşlanmanın en büyük nedenlerinden biridir.

Cildimize zarar veren UVA, UVB ışınları ofisinizde otururken bile camdan geçerek cildinize nüfuz edebilecek güçtedir. Bu ışınlar ince çizgi, kırışıklık, sarkma ve lekelenmelere neden olurken göz ardı edilmemesi gereken bir diğer önemli şey cilt kanseri riskini arttırmalarıdır.

Cildinizi güneşten yeteri kadar korumak için güneş koruyucular günlük bakım rutinlerinizin bir parçası olmalıdır. SkinCeuticals oldukça etkili koruma filtreleri sayesinde güneş ışınlarını yansıtarak ve emerek geniş spektrumlu UVA/UVB koruması sağlar. Erken yaşlanma belirtilerinin önüne geçilmesinde yardımcıdır.

SkinCeuticals farklı cilt tiplerine uygun %100 mineral veya aynı zamanda nemlendirici özelliğe sahip kimyasal filtreli güneş koruma ürünlerinden oluşan tercihleri ile tüketicileriyle buluşuyor.

www.skinceuticals.com.tr

www.facebook.com/skinceuticals.turkiye

Instagram: @skinceuticalstr

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın