Soft Bayram Kombin Önerileri

Her yeni sezonda moda dünyasını ele geçiren yeni bir renk tonu kesinlikler vardır. Bu bayramın renkleri, her zamankinden daha güzel daha canlı.

Yaz 2018 renk trendleri parlak ve peri masalların anımsatacak güzellikte, bu yüzden standart renk paletinizi değiştirmeye hazır olun. Tipik olarak, her sezonun trend rengi moda podyumların ne giydiklerine göre belirlenir.

Bu yaz da gelenek devam ediyor. Ancak ilkbahar / yaz 2018 podyumlarını bu kadar benzersiz kılan şey, renk savaşı olmaması. Tek düz renk giymek, bu sezon kendi başına bir trend ve bayram gardırop alışveriş listenize ekleyiniz.

Çok fazla pastel ve pembe tonları bağımlısıysanız eğer, şanslı olduğunuzu hatırlatmak isterim. Yumuşak, saf pudra ve tonları bayram için her şey demektir. Eğer parlak, canlı tonlar sizin tarzınızsa, ayrıca yine mutlu olmalısınız. Çünkü bu sezon ikisi de trend renkler arasında boy gösteriyor.

YUMUŞACIK LEYLAK

İlkbahar/Yaz 2018 moda haftalarında leylak rengi daha çok floral tonlarında podyum üzerinde dikkat çekmişti. Victoria Beckham ve Micheal Kors gibi tasarımcıların yeni sezon koleksiyonların en çok parçaları leylak renginden oluşuyor. Bu renk ile ton sür ton bir etki yaratabileceğiniz gibi farklı dokular kullanarak kombinizi zenginleştirin. Leylak pastel tonlarından olduğu için yine beyaz ayakkabı ve gümüş metal aksesuar ile yaz kombini yaratabilirsiniz.

Kombininizi tamamlamak için linke tıklayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ SARISI

Bayramda benim en sevdiğim renk olabilir belki de güneş sarısı ve tonları. Enerjinizi yükselten, papatyayı güzelleştiren ve ayçiçeklerinin rengi, güneş sarısı belki dünyadaki en mutlu ve en iyi şeylerin çoğunu temsil ediyor. Bu yüzden sizde bu mutluluğun bir parçası olmaya ne dersiniz?

Oscar de la Renta, Tom Ford ve Trussardi gibi ünlü markaların koleksiyon renginin gözde rengi için gardırobunuza yer açın. Yine aksesuar kısmında altın renkten yardım alabildiğiniz gibi ve ton sür ton yerine beyaz bir parça ile giyerek şık bir görünüş sağlayabilirsiniz. Potikare gömlek ile güneş sarısı bir etek, ya da puantiyeli etek ile güneş sarısı bluz ile bayramda dikkatleri üzerinize toplayın.

Kombininizi tamamlamak için linke tıklayabilirsiniz.

 

PEMBE RÜYASI

Pembesiz bir yaz sezonu hayal edemeyenlerden misiniz yoksa? Ünlülerin çoğunun saçlarını pembeye boyattığı bir dönemden geçerken, onu giymek kesinlikle daha şık ve iddialı olacaktır.

Pembe ve tonları çoğu zaman feministliği ve kadın gücünün simgesi olarak kabul edildiğine göre uzun bir süre daha etkisini elden kaçırmayacak. Yukarıda renk savaşının olmadığı bir trend söyledik.

Ama bazı renkler için belki bu kargaşa daha şık bir görüntüye sebep olabilir ve bunu fırsata çevirmek yine modayı anlayanların elindedir. Mesela kiraz kırmızısı ile pembeyi kombinlerken zahmetsiz güzellik yakalamanız mümkün. Birebir giyim parçalarında bu ikiliyi kullanmasanız da çanta ayakkabı gibi aksesuarda uygulayabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak