Sokak Modasında Vinil Rüzgârı

2017 yılından 2018 yılına devrolan moda trendlerinden birisi, sokak modasında parlamaya başladı bile! Vinil kumaşlar, iddialı ve bir o kadar çabasız şıklığın en kurtarıcı parçalarından birisi… İşte sezonun en iddialı ve kurtarıcı vinil parçaları…

Renklenelim mi?

Kış mevsiminin karanlık ve gri havasına biraz renk vermeye ne dersiniz? Günlük kombinlerinize dinamik bir etki katacak olan renkli vinil parçaları jean pantolonlar ile birlikte kullanabilirsiniz.

Banko parça: siyah

Eğer renkli vinil parçalar size çok iddialı geliyorsa tercihiniz klasikten yana olsun. Siyah renk vinil parçalar günü şık bir stilde tamamlamak isteyenlerin kurtarıcı parçası.

Midi etekler

Vinil kumaşın en çok yakıştığı parçalardan birisi midi boy eteklerdir. Şık, zarif ve oldukça stil sahibi gözükmek için bir vinil midi etek yeter de artar bile!

Uzun Kabanlar

Kabanınızı vinil kumaşta alır mıydınız?

Parlak Sportif

İşin içine biraz parlaklık girdiğinde spor görüntüden uzaklaşacağınızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz! Basic parçalar ile kombinlediğiniz vinil parçalar spor bir görüntüye ulaşmanıza yetecektir.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın