Sokak Modasının Ritmini Sizin İçin Tuttuk!

Sokak modasının ritmini merak edenler için sokağa indik modanın ritmini sizin için tuttuk! İşte sokağın en trend ve stilinize farklılık katacak iddialı parçaları…

Kadife botlar

Sezonun hiç şüphesiz en iddialı parçalarından birisi olan kadife botlar, sokak modasında cesurca kullanılan stil parçalarından birisi.

Robert Clergeriexself Portrait

Renkli sneaker- kalın çoraplar

Kalın pamuklu çoraplar sokak modasında en çok kullanılan parçalarından birisi. Siz de mom jeanleriniz ile birlikte renkli sneaker ve kalın pamuklu çorapları giyebilir, farklı ve rahat bir stil yaratabilirsiniz.

Adidas

 

 

Yazı baskılı sweatler

Bu sezon mesajlarımızı üstümüze giydiğimiz parçalara yazmaktan çekinmeyeceğiz! Mesaj baskılı ve sloganlı üstler sokak modasının en trend parçalarından birisi!

Bella Freud

Siyah deri ceket

Sezonlar geçebilir, moda dünyasında trendler değişebilir ancak siyah deri ceketin modası hiç ama hiç geçmeyecektir!

Balenciaga

Blazer ceketler

Blazer ceketleri sadece ofis stilinde kullanabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz! Sokak modasında spor ve cool kombinler ile birlikte kullanılan blazer ceketler, stil bir görüntünün kilit parçası.

Balmain

Geniş kemerler

Geniş kemerler sokak modasında şu sıralar oldukça popüler! İster oversize triko elbiselerinizi ister paltolarınızı isterseniz kalem elbiselerinizi bu kemerler ile hareketlendirebilirsiniz.

Beymen Club

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak