Sokak Stilleri: Beyaz Kombin Nasıl Giyilir?

Sokak Stilleri: Beyaz Kombinler

Beyazın saf tonu sokak stilleri arasında geniş bir yer kaplıyor. Trend kombinler de beyaz üzerine beyaz modası, ilkbahar mevsimi ile adından çok söz ettirecek. Ton sür ton seçimleri içinde de kullanılan beyaz ve tonları, şık tarzların ilham kaynağı.

Beyaz Kombin Nasıl Giyilir?

Her renk ile ayrı bir uyumu bulunan beyaz, farklı ton ayakkabı, çanta seçimleri ile duruluğuna daha çok dikkat çekiyor. Özellikle iki farklı parçadan oluşan kombinler minimalist bir tarzı da ortaya çıkarıyor. Aslında tarzın açıklaması iddiasız bir iddia olarak da yorumlanabiliyor.

Beyaz Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Bol paça pantolonların, beyaz Jean’lerin eşlik ettiği beyaz kombinler nomcore stilin o sade şıklığına da adeta meydan okuyor. Kıyafetin kadın güzelliğinin önüne geçmesini engellenmesine de destek veriyor üstelik. 2018 Kış trendleri arasında da yer alan beyaz renk, yeni sezonda İlkbahar ve Yaz mevsiminde de yoğun bir şekilde kullanılacağa benziyor.

Beyaz kombin seçimlerinde farklı tonlarda en çok krem, bej ve pudra renkleri kullanılıyor. Mavi, sarı, siyah gibi baskın tonlar da alternatifler arasında bulunuyor. Beyaz üstüne beyaz akımında lazer kesimin keskin belirginliği ve şeffaflığın transparan görüntüsü de detayları oluşturuyor.

Beyaz Elbise Kombinleri

Elbise modellerinde de yoğun olarak tercih edilen renklerde yer alan beyaz renk, gürüp ve dantelin muhteşem görüntüsünü de çok iyi bir şekilde yansıtmayı başarıyor. Ayrıcalıklı bir uyumun, eleganlığından yararlanmak için hemen beyaz kombinleri denemeye başlayabilirsin!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın