Son Moda Anneanne Stili: Elbise Altına Tayt Kombinleri

Kışın soğuk günlerinde üşüyeceğini düşündüğünden dolayı elbise giymek istemeyenler için mükemmel bir önerimiz var. Sizler için hazırladığımız içeriğimizdeki birbirinden farklı tayt elbise kombinleri görsellerini inceleyebilirsiniz…

Havalar soğudukça dolapların üst raflarından çıkardığımız taytlar bize daha cazip görünmeye başlıyor. Muhafazakar stile uyarlarken aynı zamanda elbise şıklığından vazgeçmek istemiyorsanız son zamanların en heyecan verici trendlerinden birisini uygulayabilir; elbiselerin altına rengarenk taytlar deneyerek yazın hercailiğini kışın grisine kırmak için kullanabilirsiniz.

TAYT ÜZERİNE ELBİSE GİYİLİR Mİ?

Moda haftalarından sokak stillerine sıklıkla gördüğümüz geçiş kombinlerinde başarılı bir biçimde uygulanan elbise-tayt eşleştirmesi bir anda koyu renklere ve hırkalara geçmek istemiyorsanız güzel bir çözüm olabiliyor. Elbiselerin birçoğunu hayal ettiğinizden çok daha farklı şekillerde kullanabilirsiniz.  Doğru elbiseyi seçer ve rahat bir taytla birlikte giyerseniz soğuk havalar için alternatif bir görünüm elde edersiniz.

Elbiseleri ve taytları seçerken ton-sur-ton yapabilir veya desen üstü desen deneyebilirsiniz, renk kurallarına ve desen yoğunluğuna dikkat ettiğiniz sürece kışın en tarz kıyafeti sizin olabilir.

Aysha olarak bütün kış boyunca taytlarla eşleştirebileceğiniz elbise modellerini derledik. Üzerine bir tutam tayt ve çorap modeli ekleyip dikkat etmeniz gereken birkaç noktaya da değindik. Keyifli okumalar…

TAYT VE ELBİSE NASIL KOMBİNLENİR?

Stil Notları: Muhafazakar stile daha kalın çoraplarla veya bir skinny jean ile uyarlanabilecek olan elbise, yaz renklerini özgürce kullanmayı sevenler için.

Stil Notları: Cesur olun ve dolabınıza rengarenk tayt ve çoraplar ekleyin, instagram fenomenleri çoktan ekledi bile.

Alışverişe gitmeden evvel son bir ipucu isterseniz eğer, elbiseleriniz altına giymek için kaygan kumaştan, düz astar tarzı bir maxi etek alın. Böylece layering yaparken taytların elbisenizi statik elektrik nedeniyle çekiştirmesinden kurtulmuş olursunuz.

İşte anneannenizin tarzını sokak modasına uyarlamanın en havalı 15 yolu ile tayt üzeri elbise önerileri…

TAYT ELBİSE KOMBİNLERİ

Bu kadar şık bir elbisenin altına retro bir tayt giyerseniz sezonun en moda görünümlerinden birisine ulaşabilirsiniz. Kullandığınız eşarbın elbisenin uçuşan havasıyla uyumlu olmasına dikkat ederek, parlak renklerden devam ederseniz davet şıklığı yakalayabilirsiniz.

Birlikte giyin: kalın bir tayt, baldır boyunda bir bot ve peluş bir kabanla vintage bir hava yakalayabilirsiniz.

Elbisenin siyah baskıları düz siyah bir taytla daha ön plana çıkarak size dinamik bir hava sağlayabilir.

Fitilli gri bir tayt ve uzun oversize bir hırka ile kitap kurdu tarzının hoş örneklerinden birisini yakalayabilirsiniz.

Bu rüya gibi kaşmir elbiseyi kalın taytlarla ve bilekte biten botlarla eşleştirip en soğuk havalarda bile sıcaklığın tadını çıkarın.

Bu parti elbisesinin havasını kırmak ama yine de Avrupai bir hava yakalamak istiyorsanız jean-taytlarla eşleştirebilirsiniz.

Herkesin dolabında olması gereken bir parça çiçekli midi bir elbisedir. İsterseniz denimlerle, isterseniz kalın taytlara giyip retro bir hava yakalayabilirsiniz.

Bir adet kalın siyah tayt, elbisenin hanım hanımcık havasını kırarak daha cool bir stil oluşturmanıza yardımcı olur.

Kalın taytlar, diz hizasında botlar ve boğazlı bir kazakla sezonun en trend kıyafetlerinden birisi.

Herhangi bir taytın altına kovboy botları giyerseniz 2019 kışının en şık kombinlerinden birisini yapmış olabilirsiniz.

Yapay deri ya da kürk bir ceketle eşleştirdiğinizde akşam aktivitelerine uygun bir kombin elde edebilirsiniz.

Koyu renk skinny kotlarınızı dolaptan çıkardıysanız bu elbiseyle giymek için birebir.

İddialı ve desenli bir taytla eşleştirdiğinizde bohem ama güncel bir hava yakalayabilirsiniz.

Siyah bir taytla ofis stili oluşturabilirsiniz.

Yüksek yakalı örme bir kazak ile gündüz, platform topuk ve parlak taytlarla ise özel gecelerde giyebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın