Sonbahar İçin En Trend Saç Modelleri

Yeni bir sezon, yeni kıyafetler, yeni ayakkabı ve çantalar derken tarzınızın da yenilenmeye ihtiyacı var. Eğer siz de tüm yaz boyunca kullandığınız ve artık sıkıldığınız saçlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız Eylül ayı bunun için harika bir zaman! İşte size kuaförünüzü ziyaret etmeden önce göz atabileceğiniz yeni sezonun en beğenilen saç modelleri…

Kısa saçlar açık ara önde!

Yeni sezonda en trend saç modeli kesinlikle kısa saç kesimleri olacak. İster ünlü top model Cara Delevingne gibi kısacık kestirip radikal bir değişikliğe imza atın; isterseniz de Scarlett Johansson gibi yanları kısa üstlerden uzun bırakılmış küçük ama etkili bir değişiklik ile saç stilinizi farklılaştırın, tercih size kalmış.

Kulak hizası kesimlerde trend olmak garanti!

Kulak hizasında saç kesimleri sezonun en garanti modelleri arasında yer alıyor. Ünlü isimlerin de severek kullandığı ve ister aynı boy isterseniz de katlı olarak kestirebileceğiniz farklı alternatifleri ile karşımıza çıkan kulak hizasında saçlar, yeni sezonda değişiklik isteyenlerin radarına girdi bile!

Lob Kesim

Son birkaç sezondur fırtına gibi esen bob kesim geçtiğimiz sezondan itibaren yerini daha uzun olan lob kesime bıraktı. Sonbahar stilinde değişiklik isteyenler ama saçlarını çok fazla kısaltmaya da hazır olmayanlar için önerimiz Emma Stone gibi katlı lob kesimler olacak. Bu model pratik kullanımı ile de tam not alıyor, bizden söylemesi.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın