Sonbaharda Cildinize Yatırım Yapın!

 

Ne çabuk geçti bu sene yaz… Bronzlaşma mevsimi sona ererken yazın geride bıraktığı cilt lekeleriyle baş etme dönemimiz başlıyor. Size güzel bir haberimiz var… Güneşin cildinize bıraktığı zararlı etkilerden en etkili cilt bakım uygulamalarıyla sadece 4 adımda kurtulabilir eski güzel cildinize bu adımlarla birlikte hızlıca kavuşabilirsiniz…

 

CİLT LEKELERİNE VE KIRIŞIKLIKLARA KARŞI DERİN TEMİZLİK; HYDRAFACİAL

Son zamanların en sevilen ve en etkili cilt bakım uygulaması olan Hydrafacial, cilt yüzeyinde biriken ölü hücrelerden ve yüzeysel oluşmuş güneş lekelerinden anında kurtulmanızı sağlıyor. Ayrıca güneş kremlerinin kalıntılarıyla ve aşırı yağ salgısıyla dolmuş gözenekleri derinlemesine temizliyor. Vakum, mikrodermabrazyon ve LED terapi aşamaları ile komplike bir bakım sağlayan Hydrafacial, düzenli olarak uygulandığında cildin yağ em dengesini ayarlıyor, cilt gözenekleri sıkılaşıyor, yağ butonları gideriliyor ve ince çizgilerin görünümünde iyileşme sağlıyor.

 

SARKMALARA, KIRIŞIKLIĞA VE YÜZ OVALİNİN BOZULMASINA KARŞI BİREBİR UYGULAMA; ALTIN İĞNELİ RADYOFREKANS VE MEZOTERAPİ

Yazın güneşin zararlı ışınları ile birlikte ciltte ne yazık ki kalıcı sonuçlar kalabiliyor. Ayrıca cilt kuruluğu ya da yağ dengesizliği ciltte sarkmalara, kırışıklıklara, yüz ovalinin bozulmasına sebep oluyor. Altın iğneli radyofrekans bu noktada hızlı ve etkin sonuç veren üstelik epidermise zarar vermeyen bir cihazlı uygulama. Yaklaşık 30-40 dakika süren bir uygulama ile dermiste kontrollü tahribat yaratılarak hücrelerde yara iyileşmesi sağlanıyor. Bu süreçte cildin kolajen üretimi hızlanıyor. Altın iğneler ile ciltte açılan kanallardan cildin yapısına uygun vitamin destekleri ile iyileşme sürecinde cilt destekleniyor.

 

CANLI VE PARLAK BİR CİLT İÇİN; NEM AŞILARI

Yazın uzun süreli güneşlenme sonrası, cilt kuruyor, nemini, elastikiyetini kaybediyor ve parlaklığını yitiriyor. Kurumuş cilt daha çabuk kırışıyor ve yaşlanıyor. Yerinde ve zamanında yapılacak müdahaleler ile cildi canlandırmak, derinlemesine nem sağlamak mümkün. Genel adıyla “nem aşısı” olarak adlandırılan bu uygulamalarda, hyalüronik asit dışında ciltte bakım sağlayacak vitamin, büyüme faktörü ve proteinler bulunuyor. Nem aşılarının ciltteki etkisi yaklaşık olarak 6-8 ay arasında sürüyor.

 

YENİ BİR CİLDE KAVUŞMAK İÇİN; DERMAPEN

Yazın güneşin zararlı ışınları ile birlikte cildimiz oldukça zarar görüyor ve eski haline dönmesi için çözümler arıyoruz. Bu çözüm dermapen uygulaması ile mümkün… Dermapen uygulaması ile cildiniz yenileniyor ve yazın cildinize zarar veren tüm kalıcı etkilerin yok olmasını sağlıyor.

 

 

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın