Tatil Zamanı!

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte birçok hassasiyetin gözetildiği, her türlü ayrıntının düşünüldüğü en iyi otelleri sizin için derledik.

WOME DELUXE

Muhafazakar Oteller
Wome Deluxe

Wome Deluxe, alkolsüz içecek servisleri, bayanlar ve erkekler için ayrı yaşam alanları ve ailelere özel bölümleri ile Türkiye’nin en büyük aile oteli olma özelliğine sahip. Alanya’nın Avsallar bölgesinde, eşsiz plajlarıyla ünlü İncekum mevkiinde yer alan Wome Deluxe; bay ve bayanlara özel plajları, açık ve kapalı havuzları, çocuklara özel olanakları, su kaydırakları, saunası, hamamı, buhar odası, fitness ve aerobik merkezleri; basketbol, voleybol, gibi spor olanakları, animasyon programları, amfitiyatrosu, aile süitleri ve balayı odalarıyla, misafirlerine aileleriyle gönül rahatlığı ile vakit geçirebilecekleri muhteşem bir tatil fırsatı sunuyor. Hanım misafirlere rengârenk bir dünyanın kapılarını aralayan Wome Deluxe; kadınlara özel olarak yapılan havuz başı partileri, aktivite ve animasyonları, envai çeşit tatlı ve içecek sunumu gibi olanaklarıyla unutulmaz bir tatil fırsatı sunup; gözlerden uzak bir şekilde, denizin ve kumsalın tadını çıkarmak isteyen bayan misafirler için özel olarak tasarlanan kadınlar plajı, güneşlenme terası, kadınlar havuzu, kadınlar kapalı havuzu, çocuk havuzu, kapalı çocuk havuzu, kadınlar aqua havuz, kadınlar iskelesi, hamaklar, snack bar ve kadınlar diskosu ile hanımların gönül rahatlığı içerisinde eğlenmelerini sağlıyor.

ADİN BEACH HOTEL

Muhafazakar Oteller
Adin Beach Hotel

Gerek hizmet kalemlerinde, gerekse sektöre getirdiği yeniliklerle alternatif turizm sektörünün amiral gemisi haline gelen Adin Beach Hotel Alanya’da, 5 yıldızlı alkolsüz her şey dâhil olarak hizmet veriliyor. Bu yıl 4. sezonuna giren Adin Hotel 2018 yılında yepyeni hizmetleri ile misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. Misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatma amacıyla kendini her yıl yenileyen otel, Türkiye’de helal turizmin öncüsü olarak görülüyor. Otel; üç farklı havuz ve plajı, kadınlara özel kompleksi, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri, ailelerinin mutlu ve huzurlu vakit geçirebilecekleri Türk ve dünya mutfaklarından en gözde yemeklerin sunulduğu restoranları ile misafirlerine hayatları boyunca mutlulukla anımsayacakları tatil anıları yaşatmayı amaçlıyor.

ADENYA RESORT HOTEL&SPA

Muhafazakar Oteller
Adenya Resort Hotel & Spa

Akdeniz’in incisi Antalya’nın en güzel tatil beldesi Alanya’da ailenizle birlikte hem doya doya tatil yapabileceğiniz hem de gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir yer arıyorsanız Adenya sizin yeriniz. Kelime anlamı cennet bahçesi olan Adenya, Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarlanan lobisi ile ilk andan itibaren size doğru yerde olduğunuz hissini verecektir. Size eviniz kadar nezih bir atmosfer vaadeden Adenya’nın en iyi artılarından biri de; misafirlerin mahrumiyetine gösterdiği hassasiyet. Çünkü Mısır’dan getirilen ayak yakmama özelliği ile bilinen beyaz kumla kaplanmış ve kadın erkek olarak ayrılan plajları ile Helal Turizm Sertifikasını sonuna kadar hak eden Adenya’da siz de aileniz ile birlikte tamamen helal bir tatil yapmak istiyorsanız yerinizi şimdiden ayırtın.

SELGE BEACH&RESORT

Muhafazakar Oteller
Selge Beach & Resort

Akdeniz’in eşsiz sahilinde yer alan “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Muhafazakâr Oteli” ödüllü Selge Beach&Resort, aileniz ile birlikte konforlu ve dolu dolu vakit geçirebileceğiniz en iyi tatil mekânlarına aday.  Bayanlara özel plaj, kapalı ve açık havuzun yanı sıra aileler için karışık havuz ve etkinlik alanı da Selge Beach’in ayrıcalıklarından biridir. Selge Beach ana restoranında açık büfe ve çocuk büfesi ile fark yaratacak menüleriyle misafirlerine farklı lezzetler sunuluyor. Animasyon ekibinin gün boyu sizler için hazırlamış olduğu plaj voleybolu, mini futbol, dart, boccia, masa tenisi, aerobic, fitness center, su topu ve birçok aktivite sizleri bekliyor.

ŞAH İNN PARADİSE

Muhafazakar Oteller
Şah İnn Paradise

Antalya’nın Kumluca bölgesinde bulunan Şah inn Paradise muhafazakâr konseptte hizmet veriyor. Ayrıca tesiste alkol servisi yapılmıyor, bay ve bayan misafirler için ayrı havuzlar bulunuyor. 10 bin metrekarelik bir alan sadece bayanların kullanımına ayrılmış, 400 metre genişliğinde özel sahili ve konseptin en büyük aquaparkı, 11 adet havuzuyla toplam 167 bin metrekare alan üzerine kurulan Şah inn Paradise Tatil Köyü’nde; 4 kral dairesi, 5 engelli odası, 100 aile odası, 295 standart oda ile toplam 1400 yatak kapasitesi bulunuyor.

ALTİS RESORT HOTEL

Muhafazakar Oteller
Altis Resort Hotel

Antalya’nın simgesi fıstık çamları ve kızıl çam ormanlarının içinde denizde sıfır konumlanan Altis Resort Hotel, toplamda 100.00 metrekarelik bir alana kurulu. 260 odası bulunan otelde; voleybol, basketbol, tenis gibi birçok sportif faaliyetlerinin yanı sıra mini club ve profesyonel animasyon ekibi bulunuyor. Hem çocuklarınızın hem sizin rahatça bir tatil geçirmesi için bütün olanakları sunulduğu otelde ayrıca profesyonel bir ekibin eşlik ettiği SPA merkezi de yer alıyor.

ANGEL’S MARMARİS   

Muhafazakar Oteller
Angels Peninsula Marmaris

   Avrupanın en iyi aile oteli, dünyanın eiyi alkolsüz oteli, Türkiye’nin en iyi oteli gibi birçok ödülün sahibi olan Angel’s marmaris; doğanın nefes kesen zarifliğini, yaşattığı lüks ve konforla birleştiriyor. 2.5 kilometrelik altın kumsalı, hücrelerinizin her zerresine nefes, tazelik, oksijen taşıyan sağlıklı yaşam merkezi, kişiye özel sağlıklı yaşam programlarıi usta şeflerin lezzetli menüleri ve keyifli bir tatil için isteyebileceğiniz her türlü ayrıcalık, Angel’s Marmariste sizlere unutulmaz bir tatil için sunuluyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın