Tek Omuz Abiye Nasıl Kombinlenir: Elbiseye Uygun Saç Seçimi

Tek Omuz Elbise Saç Modelleri

Tek omuz elbiseye uygun saç modeli seçilirken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Omzunuzu öne çıkarmak için kısa saç, bukleli, dalgalı veya topuz saç modellerini tercih etmelisiniz. Çünkü amaç elbiseyi öne çıkarmak.

Beğenilen modeller arasında tek omuz abiye modelleri yeni sezonda yine yerini almış bulunuyor. Her rengi ve her boyu tercih edilen tek omuz abiye modelleri şık ve modern görünmeyi seven bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Özellikle parti ve yıl sonu balolarında genç bayanlar tek omuz abiye modellerden vazgeçemiyor. Bu modeller genç bayanlarda şık ve zarif bir görünüm yaratıyor.  Tek omuz abiye modellerde sıklıkla tercih edilen renkler arasında mercan tonları, su yeşili, pudra pembesi ve vizon renkler yer alıyor. Mercan tonlarında kısa abiye modeller tek omuz olarak tasarlandığında hareketli ve havalı bir duruş elde ediyor. Ayrıca pembe ve yeşil tonlarda tasarlanan abiye modeller de hanımların sıklıkla tercih ettiği tek omuz abiyeler arasında yer alıyor.

Genellikle omuz bölgesi geniş olan bayanların tercih ettiği tek omuz abiye elbiseler oldukça hoş bir görünüm yaratıyor.

Tek Omuz Abiye Nasıl Kombinlenir

Tek omuz abiye modellerde ince askılı, kalın askılı ya da straplez olarak tasarlanmış elbiseler bayanların şıklığına şıklık katıyor. En çok beğenilen model ise tek omuzu taşlı abiye modeller oluyor. Parlak taşlardan elde edilen askı mavi renkle birleşince büyüleyici bir şıklık yaratıyor. Benzer şekilde siyah tek omuz abiye taş detaylı askı ile bir araya gelince asilliğin ve zarafetin tam karşılığı haline geliyor.  Bu her boyda tasarlanıyor ve her stile uygun modelleri bulunuyor. Kırmızı tek omuz abiye modelleri ise uzun boy ile bir araya gelince etrafınızdaki herkesi büyüleyecek kadar etkileyici bir görünüm yaratıyor. Aynı modelin beyaz rengi de masum ve duru bir duruş kazandırıyor. Şampanya rengi tek omuz abiye modelleri ön kısımda derin bir yırtmaçla birlikte bütünleştiğinde özel günlerin vazgeçilmez tercihi haline geliyor. Bu modelin omuz detayındaki taşla aynı renk ayakkabılar kombinlenince büyüleyici bir görünüm ortaya çıkıyor.

Tek omuz çiçekli abiyeler de en az diğerleri kadar beğeniliyor ve tercih ediliyor. Çiçek detayı pembe tonlarıyla kombinlenince yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında olacak kadar etkili görünüyor. Size çok yakışan tek omuz abiyeyi seçerek davetlerin şıklarından olabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın