Tesettür Abiye Çeşitleri

Yaklaşan yaz sezonu sakın gözünüzü korkutmasın. Artık, yakınlarınızın en önemli günlerinde tesettür abiye modelleri ile şıklığınıza şıklık katacaksınız. Envayi çeşit desenleri ile her fiziğe uygun tesettür abiye modellerini sizler için araştırdık. Yaz sezonunda rahatlıkla seçebileceğiniz birçok model mevcut.

Tesettür abiye modellerine baktığımızda çiçekli, püsküllü, taşlı, simli, işlemeli ve nakışlı birçok seçenek olduğunu görmekteyiz. Aynı zamanda, tesettür abiyeler üç boyutlu kumaşlarla da tasarlanarak oldukça göz kamaştırmaktadır.  Özel günlerinizde doğru seçimler yaparak gecenin parlayan yıldızı olmak istiyorsanız, size sunduğumuz seçeneklerden birini tercih etmek için harekete geçmelisiniz. Eğer, var olan tesettür abiyelerini beğenmiyorsanız, istediğiniz şekilde ve desende tesettür abiye diktirebilirsiniz. Esmer hanımlar tesettür abiye seçiminde açık renkleri tercih ederken, açık tenli hanımlar da daha koyu tonlardaki abiyeleri tercih edebilmektedir. Tesettür abiye modellerinde oldukça kaygan kumaşlar kullanılırken, modele ve kişinin isteğine göre daha sert ve kaymayan kumaşlarda kullanılmaktadır. Bazı abiyelerin sadece kol ve yaka kısmına işleme yapılarak hareket katılırken, bazı abiye modellerinde gövde kısmına parıltılı işleme ile hareket verilmektedir. Kişinin başına örteceği şal ya da eşarp da tesettür abiyenin şık görünmesi için önemli bir aksesuardır. Tesettür abiyenin modeline göre şekil verilip kullanılabilir. Şalların bir kısmı yaka bölümünü kapatırken, bir kısım şal modeli de saç topuzu hizasında, kişinin gerdan kısmının üstünde olacak şekilde kullanılabilmektedir. Tesettür giyim modellerinde, sadeliğin yanı sıra bel kısmında kullanabileceğiniz kemerler de oldukça dikkat çekici. Belinizi daha ince gösterecek bir tasarıma sahip olan kemerler, tesettür abiyenin rengine ve modeline uyum sağlamaktadır. Kullanılan kemerler ince ve kibar bir görünüme sahip olurken, aynı zamanda kalın ve gösterişli kemerler de tercih edilebilmektedir.

 

Tesettür abiyelerin seçeneklerine baktığımızda, adeta bir gelinliği andıran tülden dikilmiş modellerde mevcut olup, daha düz ve sadeliği yansıtan seçeneklerin de olduğunu görüyoruz. Tesettür abiye modellerinde, abiyenin düz kumaşının üstüne giyilebilecek yelek ya da cepkenlerde mevcut. Sade görünümünüze hareket katmak istediğinizde yelekli abiye modellerine bakarak detayları değerlendirebilirsiniz. Size sunulan tesettür giyim modellerine göre tercihinizi yaparak, şimdiden Yaz ayına hazırlanabilirsiniz.

Tesettür Abiye Online Satış

Pul Payet Balık Abiye RZ6214 Bordo

Pul Payet Balık Abiye RZ6214 Bordo 249,90TL

Taş İncili Dantelli Balık Abiye

Taş İncili Dantelli Balık Abiye 139,90TL

Payetli Tesettür Abiye

Payetli Tesettür Abiye 239,90TL

Payetli Tesettür Abiye

Payetli Tesettür Abiye Bordo 254,90TL

Tesettür Abiye Büyük Beden

 

Dantel Detaylı Şifon Abiye

Dantel Detaylı Şifon Abiye 99,90TL

Dantel Detaylı Şifon Abiye

Dantel Detaylı Şifon Abiye 99,90TL

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak