Tesettür Gelin Makyajında Işıldayan Doğallıklar Ön Planda

2019-2020 Tesettür gelin makyajlarında sonbahar kış sezonunda da sağlıkla ışıldayan doğal gelin makyajları önümüzdeki yıllarda da aynı trendle devam edecek gibi görünmekte.

Tesettür Gelin Makyajı
Tesettür Gelin Makyajı

Bu sezon doğal gelin makyajlarında yumuşak geçişli buğulu göz makyajları, keskin eyelinerden uzak, doğal görünümlü kirpiklerle vurgulu göz makyajları tercih edilecek.Yine ten makyajında da ince yapılı tenle uyumlu fondotenler devamında doğal göz makyajıyla uyumlu keskin hatlar yerine doğal allıklarla tamamlamak önceliğimiz olacak. Aynı şekilde dudak renklendirmesinde daha soft geçişlerle ıslak bitişli doğal rujlar yerini korumaya devam edecek. Göz makyajında da ten makyajında da hiqhliqhter ışıltılı doğal farlar kullanılarak da tenin canlı görünümü sağlanabilir. Kusursuz bir makyaj için düzenli cilt bakımı rutini ile makyajı buluşturmak sağlıklı bir makyajın görüntüsünün en büyük etkenidir.

Tesettür Gelin Makyajı Nasıl Yapılır
Tesettür Gelin Makyajı Nasıl Yapılır

Tesettür gelin başı modelleri son yıllarda modern bir görüntü oluşturacak şekilde tasarlanıyor. Gelin başlarında tercih edilen modeller gelinin yüz şekli,gelinliği ve tercih ettiği eşarp dahi gelin başı modelinin belirlenmesinde etkendir. Genç kızların en büyük hayali gelin olmaktır. Bu önemli gün gelip çattığında herşeyin kusursuz ve muhteşem olmalarını isterler. 2019-2020 yılı içinde bu kusursuz görüntüyü trendleri göz önine alarak bulmak mümkün.

Nurhan KILIÇLI
Nurhan KILIÇLI

HAYAL TÜLLE TASARLANAN GELIN BAŞLARI…

Tesettür türban modellerinde en çok tercih edilen kumaşların başında hayal tülle tasarlanan modeller gelmektedir. Bu tercih önümüzdeki yıllarda da devam edecek gibi görülüyor.

Gelinlerin hayallerinde son dokunuş olmanın mutluluğunu, heyecanını gelinlerimizle birlikte yaşıyor ve heyecanlarını yürekten hissediyoruz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın