Tesettür Giyim Markaları

Yaz ve kış aylarında tercih edilen tesettür giyim markaları, birbirinden ilginç ürünleri ile müşterilerine hizmet vermiyor. Bayanların tercih ettiği şal ve tunikler, farklı renklerde reyonlardaki yerini alıyor. Önümüzdeki yaz ayları için hazırlıklarını tamamlayan tesettür giyim markaları, bayanların kombin anlayışına ve göz zevkine hitap ediyor. Özellikle sıcak havalarda giyinilen ferace ve başörtüler, terletmeyecek bir tasarıma sahip. Tatil sezonunun yaklaşması ile farklı etek modelleri de, raflarda sergileniyor.

NURTUBA

Tesettür giyim markaları denilince akla ilk gelen Nurtuba, ilk bahar yaz koleksiyonları ile bayanları kendine hayran bırakıyor. Farklı renklerde tasarlamış olduğu abiye ve etek modelleri ile 2018 yazına bomba gibi düşmeyi hedefleyen Nurtuba, siyah ve kırmızı renk şalları ile bu yazda çok konuşulacak gibi duruyor. Uzun yıllardır tesettür giyim alanında hizmet veren Nurtaba, modayı yakından takip eden bir tutum sergiliyor. Ayrıca, geçmiş zaman dilimlerinde en çok tercih gören mağaza olarak da biliniyor. Üretim kalitesine ve ürün çeşidine önem vermesi nedeni ile müşteri potansiyelini yükseltiyor.

Tesettür giyimin tüm parçalarını içinde barındıran Nurtuba, birbirinden şık elbiseleri ile rakiplerini geride bırakıyor. Alanında uzman tasarımcıları sayesinde, satışa sunduğu tüm modeller, kalitenin yanında, şıklığı ile de konuşuluyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak