Tesettür Giyim Trendleri

Günden güne ilginin arttığı muhafazakar giyim artık modaya ayak uyduruyor. Yeni tesettür giyim markaları oluşturuluyor ve  muhafazakar kadınlar için seçenekler artıyor. Artık muhafazakar giyim de modanın son trendlerine kolayca uyum sağlıyor. Gelin 2018 yılının moda olan parçalarını beraber inceleyelim.

 

Tunik Gömlekler

Kadınların en çok tercih ettiği parçalardan biri olan tunikler rahat bir çizgiye sahip olmalarıyla öne çıkıyor. Üstelik her renk ve her desende birçok model bulabileceğimiz tunikler sayesinde günlük hayatta oldukça kolay hareket edebileceğimiz bir giyim tarzı oluşturabiliriz. 2018 yılında da ister şık olmak için üretilen şifon tunikler isterseniz de günlük ve spor yaşantınıza uygun olan kot ve basic tunikler sizin daimi kurtarıcınız haline gelecek.

 

New Kenza

 

Tuniklerin altına giyilecek olan pantolonlarda spor bir görüntü elde etmek için daha düz olanlarını tercih etmelisiniz.

H&M

Şifon Elbiseler

Tesettür giyimin en şık halini almasına yardımcı olan şifon kumaşlarla oluşturulan elbiseler kesinlikle özel davetler ve özel yemeklerin vazgeçilmez bir parçası haline gelmeyi başarmıştır. Özellikle 2018 ilkbahar ve yaz sezonlarında şifon elbiseler günü kurtaran nitelikte şık ve kolay ulaşılabilen bir parçadır. Bunun yanında da şifon kumaşlarda öne çıkan canlı renkler, farklı desenler ve çiçekli motifler kesinlikle 2018 yılının modasına ayak uyduruyor.

Sedanur

ModaMerve

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın